Fasulyeciğim bu davranış doğru bir davranış değil doğru. Ama Kiyoshi'nin en başından lezbiyen olarak tasarlanmadığını bilmiyoruz ki senin dediğin gibi değiştirilmiş olmasından bahsedelim. Bak ben Kiyoshi'nin lezbiyen diye lanse edildiğini daha bugün öğrendim. Ama o kadar mantıklı geldi ki bana. Kiyoshi baya androjen bir karakterdi. Heteroseksüel çıksa da mantıklı gelirdi aynı şekilde ama. Böyle şeyler çok doğal şeyler. Kalkıp en baştan lezbiyen olarak tasarlanmadığına nasıl bu kadar emin olabiliyor da değiştirildi diye tutturuyor arkadaş?Sanırım demek istediği şu:
Bir karakter lezbiyen olarak yaratılıyor, fakat yayınlanacağı ülkelerden birinde iktidarın tepkisini çekmemek için hetero olarak değiştiriliyor. Buna da karşı. Yanlış anlamadıysam. Yani bir kesme yaranmak için karakterin değiştirilmesi rahatsızlık veriyor.
Ayrıca kapitalizmin anavatanı olan ülkede zaten yapılan her şey para içinken, olması gereken bir şeyin para için yapılmış olmasına bu kadar laf etmesi saçma. Adamlar sırf para harcansın diye kara cuma diye bir kültür geliştirmişler böyle bir ülkeden bahsediyoruz. Neden bu kültür insan hakları ile ilgili bir konuya da entegre olduğunda bu kadar rahatsızlığa sebep oluyor da diğer konularda bu kadar rahat kabul edilebiliyor.
Bana hiç samimi gelmiyor o yüzden böyle serzenişler.