Arkadaşlar farkedenler illa ki olmuştur, (Hatta herkes farketmiştir ben yorumlarda görememişimdir) Yazan çoksa kusura bakmayın.
Bu seri ile Naruto arasında benzerlikler fazla. Aynı coğrafyalardan esinlenildiklerinden olsa gerek. Hatta Korra ile Boruto arasında da.
İkisi de köylerden uluslardan oluşuyor. Toprak ulusu Sunagakure. Toprak Su endeksli uluslar.
Naruto'da Ninjaların bir elemente yatkın olması. Naruto'nun havaya yatkınlığı.
Naruto ile Sasuke çekişmesi sonra dostluğa dönmesi bana Aang ile Zuko'yu hatırlatıyor.
Hatta Roku ile Sozin arasındaki ilişki bana Madara ile Hashirama'yı onların kavgasının Aang ile Zuko'ya aktarılması, tıpkı Aang ve Zuko gibi Naruto ile Sasuke'nin Sonraları karşıda değil aynı tarafta yer almaları. Nesilden nesile Indra AShura aktarımına benzettim.
Üzerinde çalışılması gereken güç, Avatar modu, Dokuz kuyruk.
Yanlarında duran hayvan. Naruto'nun kurbağa ustası vardı Aang'in Appa'sı.
İkisinin sonucunda dünyanın kurtarılması.
Boruto-Korra
Boruto ile Korra'da ise ikisinde de orijinal ana karaktere göre daha gaza gelen hızlı karakterler.
İkisinde de ilk serinin karakterlerinin çocuklarını okuyoruz.
Babaya benzeyen ve onun gibi güçleri olan erkek evlat (Boruto-Tenzin) Anneye benzeyen kız evlat (Himawari-Kya)
İlk serinin bitmesinden sonra her iki evrende de teknolojinin gelişmesi. Bİr Aang ile Naruto'nun yaşadığı evrene bakın bir de Boruto ile Korra'nın. xd
Daha aklıma gelirse eklerim.