Bölümlerin yavaş ilerlemesinin sebebi manganın bitmemiş olması olabilir. Tek partta bitirmeyi düşünüyorlar animeyi.Bölümler biraz boş ilerliyor sanki
Bölümlerin yavaş ilerlemesinin sebebi manganın bitmemiş olması olabilir. Tek partta bitirmeyi düşünüyorlar animeyi.Bölümler biraz boş ilerliyor sanki
Ben bayağı severek izliyordum aslında o kısmı. Eren'in verdiği boş dengiz, savaşıyoruz havasını güzel söndürüyordu.3. Opening Eren ve Rainer'in karşılaştıkları yerde bitse mükemmel olurdu o da. Ne o öyle, dinozorlar, uçan balinalar falan var... Bu opening ilk yayınlandığı zamanlar google'da "Shingeki no kyojin" diye aratınca, "Shingeki no kyojin 3. openingde neden dinozorlar var" diye öneri çıkıyordu.
Doğumlarından itibaren beyinleri Marley tarafından yıkandığı için öyleler.Ben bu Eldianlıların Marlonlulara sadakatini anlamadım
Tüm devler Eldianlilarda degil mi vur geç işte birşey mi yapabilecekler
Birde cidden iğrenç insanlar olarak işlenmiş Marlonlular
Reiner ölse birşey demek cidden adada ki tavırlarını hiç sevmedim
Tipik iktidar, toplum ... muhabbetleri vesaire işte. Seriye titan ensesi kesmeli kılıçlı çerçöp olarak bakıyordum. Okudukça/İzledikçe mangakaya çok haksızlık yaptığımı adamın o kadar da boş olmadığını fark ettim. Şimdi bulsam alnından öperim (tabi bazı sahnelerde çok fazla dandik manga/anime klişesi var ama o kadar da olur ne yapayım seri onun serisi). Hatta aynısı The Walking Dead (hem dizi hem çizgi roman) için de geçerli. Zannettiğim gibi zombili çerçöp değilmiş Özellikle sosyal bilimciler inanılmaz keyif alıyorlardır AoT, TWD vs izlerken.Ben bu Eldianlıların Marlonlulara sadakatini anlamadım
Tüm devler Eldianlilarda degil mi vur geç işte birşey mi yapabilecekler
Birde cidden iğrenç insanlar olarak işlenmiş Marlonlular
Reiner ölse birşey demek cidden adada ki tavırlarını hiç sevmedim
+ Abi Shingeki No Kyojin opening yapıcaz ne koyalım?3. Opening Eren ve Rainer'in karşılaştıkları yerde bitse mükemmel olurdu o da. Ne o öyle, dinozorlar, uçan balinalar falan var... Bu opening ilk yayınlandığı zamanlar google'da "Shingeki no kyojin" diye aratınca, "Shingeki no kyojin 3. openingde neden dinozorlar var" diye öneri çıkıyordu.
manga uyarlama hızlarına göre 2 bölüm sonrası devamı efsane olacak gümbür gümbür geliyor eğer animeye uyarlamaları manga standartları olursa efsane bir iş ortaya çıkarŞuanda aşırı kötü gidiyor.Önceki sezonlara kıyasla.