Bölümü izledim.Titanların 3d çizilmesi dışında aşırı iyi olmuş.Çizim değişmiş ama çizim kalitesi hala çok sağlam.Lakin titanlar gerçekten iyi olmamış.Umaırm onu düzeltirler
Müzikleri hep leş gibiydi zaten. Opening videolarından da sadece ikincinin videosu güzeldi :/.Shinsei Kamattechan kim yav? Bu nasıl opening, nerede Linked Horizon?
Ending de kötüymüş.
Opening, ending videolarını çok orijinal bir şey olmazsa hiç umursamam da Linked Horizon'un şarkılarını seviyordum.Müzikleri hep leş gibiydi zaten. Opening videolarından da sadece ikincinin videosu güzeldi :/.
Çok az anime izledim, iki tane opening hariç hiçbirini sevmedim.Opening, ending videolarını çok orijinal bir şey olmazsa hiç umursamam da Linked Horizon'un şarkılarını seviyordum.
İlk resimdekini Ersin tayço sandım iliklerime kadar ıslandımFilm gibi bir şeyde gelecekmiş sanırım..
Edit:59 bölüm ve 3 sezondan oluşan anime serisinin "Shingeki no Kyojin: Chronicle" ismiyle bir derleme filmi yayınlanacağı da duyuruldu. Filmin, son sezonun yayına girmesinden önce 17 Temmuz'da Japonya'da gösterime girmesi bekleniyor.
Film posterinin çizimleri çok ilginç ya .s Eren e bak baby face olmuş.
Müziğini mi videosunu mu sevdin ve hangi openingler bunlar ?Çok az anime izledim, iki tane opening hariç hiçbirini sevmedim.