Benim için de aynen öyle, sevdiğim opening-ending toplam bir elin parmağını zor geçer. Hangi openingleri seviyorsun?Çok az anime izledim, iki tane opening hariç hiçbirini sevmedim.
Benim için de aynen öyle, sevdiğim opening-ending toplam bir elin parmağını zor geçer. Hangi openingleri seviyorsun?Çok az anime izledim, iki tane opening hariç hiçbirini sevmedim.
Birini atayım.Benim için de aynen öyle, sevdiğim opening-ending toplam bir elin parmağını zor geçer. Hangi openingleri seviyorsun?
Çok güzel.Birini atayım.
Evet, hikayeyi anlatıyor ve çok güzel simgeler de barındırıyor ama çoğu karede birden fazla katman çizilmiş olması çok yoruyor izlerken. Bak mesela Death Note openingi de hikayeyi anlatıyor; sanat eserleriyle, ne bileyim yasak meyve ile falan bu hikayeye göndermeler de yapıyor. Ancak bunları yaparken her şey çok sade ve güzel olan da bu bence.Opening 2 ve 3 çok iyiydi bence.
Opening 3
Titanların duvarlara doğru geldiği sırada güneşli bir günde sakin ama kararlı şekilde hazılarlanan birliğin görüntüsünü hep zevk alarak izlemişimdir. Net bir şekilde ölmeye hazırlanıyorlar ifadesini veriyor. Sonda da beast titan orkestral bir müzik eşliğinde kontrol ettiği onlarca canavarla insanları ezerkenki hali var çok beğendiğim. Tam o marş havasını veriyor.
Opening 2
Kare kare nasıl harika bir opening olduğunu açıklayabilirim. Ufacık detaylarıyla yaratılan kompozisyonda bütün hikaye net bir şekilde özetleniyor.
Baba göre mangası çok iyi gidiyor. Bazilari ise gidişata göre şöyle biterse iğrenç olur, böyle biterse iğrenç olurcular var. Son 3 bölüm kalmış, öyle veya böyle 2 yoldan biri olacak. Bana göre her 2 halde de puanim tam.Mangası nasıl gidiyor?
3. Opening Eren ve Rainer'in karşılaştıkları yerde bitse mükemmel olurdu o da. Ne o öyle, dinozorlar, uçan balinalar falan var... Bu opening ilk yayınlandığı zamanlar google'da "Shingeki no kyojin" diye aratınca, "Shingeki no kyojin 3. openingde neden dinozorlar var" diye öneri çıkıyordu.Opening 2 ve 3 çok iyiydi bence.
Opening 3
Titanların duvarlara doğru geldiği sırada güneşli bir günde sakin ama kararlı şekilde hazılarlanan birliğin görüntüsünü hep zevk alarak izlemişimdir. Net bir şekilde ölmeye hazırlanıyorlar ifadesini veriyor. Sonda da beast titan orkestral bir müzik eşliğinde kontrol ettiği onlarca canavarla insanları ezerkenki hali var çok beğendiğim. Tam o marş havasını veriyor.
Opening 2
Kare kare nasıl harika bir opening olduğunu açıklayabilirim. Ufacık detaylarıyla yaratılan kompozisyonda bütün hikaye net bir şekilde özetleniyor.
Önceki sezonlara kıyasla bölümler daha az manga bölümü uyarlıyor.Bölümler biraz boş ilerliyor sanki