Ben İşletme bitirdim. Sosyoloji'yi açıktan bitirmeme bir dönem kaldı. Şimdi de olursa yüksek lisans işte. Ölçme ve Veri Analitiği'ydi sanırım bölüm.Senin bölüm ne
Ben İşletme bitirdim. Sosyoloji'yi açıktan bitirmeme bir dönem kaldı. Şimdi de olursa yüksek lisans işte. Ölçme ve Veri Analitiği'ydi sanırım bölüm.Senin bölüm ne
Ben yemiyorum ki hiçbirini. Hepsinde süt ve ürünleri var. Bir tek cips kurtarır. Onunla da askerlik geçmez.Cips çikolata bisküvi vs. normal kantin işte bildiğin bakkal. Tost kimisinde oluyor kimisinde olmuyor, çay kahve meyvesuyu gazlı içecekler falan filan.
Mecbur yiyeceksin işte.Barbunyadan nefret ederdim 8 ay barbunya yedim sadece.Ustelik konserve olanı.Ben yemiyorum ki hiçbirini. Hepsinde süt ve ürünleri var. Bir tek cips kurtarır. Onunla da askerlik geçmez.
Yemeyeceğim arkadaş. Gidersem yemem. Barbunyaya da bir öyk çakalım şuradan.Mecbur yiyeceksin işte.Barbunyadan nefret ederdim 8 ay barbunya yedim sadece.Ustelik konserve olanı.
Yiyecek başka bir şey yoksa yiyorsun işte onu diyorum.Ha doğunun karakoluna düşersen böyle.Batıya düşersen kantinde istediğini yersin zaten.Yemeyeceğim arkadaş. Gidersem yemem. Barbunyaya da bir öyk çakalım şuradan.
Aç kalmayı yeğlerim şahsen. Neyse bakalım.Yiyecek başka bir şey yoksa yiyorsun işte onu diyorum.Ha doğunun karakoluna düşersen böyle.Batıya düşersen kantinde istediğini yersin zaten.
ne delikanlılar vegan delikanlılar gördüm konserve kavurmaya saldıran.Sen bilirsinAç kalmayı yeğlerim şahsen. Neyse bakalım.
Öeh. Bir de kavurmaya saldırıyor. :/ne delikanlılar vegan delikanlılar gördüm konserve kavurmaya saldıran.Sen bilirsin
konserve barbunya ve konserve kavurmadan hangisini seçerdin ?Öeh. Bir de kavurmaya saldırıyor. :/