Gidersem denerim.Acaba askerde yemek yememek suç mu :S Değilse yemek yemediğin için hava değişimi verilebilir veya rdm ye sevk edilebilirsin yada kendin gidebilirsin vs.
Gidersem denerim.Acaba askerde yemek yememek suç mu :S Değilse yemek yemediğin için hava değişimi verilebilir veya rdm ye sevk edilebilirsin yada kendin gidebilirsin vs.
Calisiyor musun peki ?Yüksek lisans başvurum kabul edilmezse abbas yolcu desene.
TDK:
özel, isim "Yola çıkacak veya ölümü yaklaşan kimse" anlamlarındaki Abbas yolcu deyiminde geçen bir söz
Mülakata bile çağrılmıyorum.Calisiyor musun peki ?
O zaman ben sana diyim is tecrubesi masterdan cok daha onemli.Mülakata bile çağrılmıyorum.
İyi de ben başvuruyorum, onlar çağırmıyor ne yapabilirim?O zaman ben sana diyim is tecrubesi masterdan cok daha onemli.
Ne yerim mesela? Kantinde ne var?Yemek yememek suç değil, yemeğe gitmemek suç. Yemekhaneye gider yemezsin, sonrasında veya öncesinde kantinden beslenirsin.
Bu ara iş bulmak zor gerçekten. Ancak yüksek lisans dersleri ya gündüz yada aksam cok yogun oluyor. İşle zor yürüyor.İyi de ben başvuruyorum, onlar çağırmıyor ne yapabilirim?
Anadolu Üniversitesi'nin Uzaktan Öğretim yüksek lisansına başvurdum mecbur.Bu ara iş bulmak zor gerçekten. Ancak yüksek lisans dersleri ya gündüz yada aksam cok yogun oluyor. İşle zor yürüyor.
Senin bölüm neAnadolu Üniversitesi'nin Uzaktan Öğretim yüksek lisansına başvurdum mecbur.