Dayak var yersen demeye geldim ama artık yok.Veganım ben yav. Daha anlayamadın mı?
Dayak var yersen demeye geldim ama artık yok.Veganım ben yav. Daha anlayamadın mı?
Bugün onu da düşündüm. Yok mu hakikaten? Yoksa iyi. Varsa kendimi mutlaka savunurum, sonra da ya daha feci dayak yer ya da hapsi boylarım.Dayak var yersen demeye geldim ama artık yok.
Askerler arası vardır varsa.Devrecilik muhabbetine.O da artık pek yok diye biliyorum.Tugay ve tümenlerde belki vardır.Cok asker olduğu için.Bugün onu da düşündüm. Yok mu hakikaten? Yoksa iyi. Varsa kendimi mutlaka savunurum, sonra da ya daha feci dayak yer ya da hapsi boylarım.
Yüksek lisans başvurum kabul edilmezse abbas yolcu desene.Askerler arası vardır varsa.Devrecilik muhabbetine.O da artık pek yok diye biliyorum.Tugay ve tümenlerde belki vardır.Cok asker olduğu için.
Askerlik iyidir güzeldir.Bir daha yapar mısın dersen nah yaparım ama arada özlediğim de oluyor.Gerci ben karakolda olduğumdan ve az asker olduğundan herkesle aram iyiydi ve ortam da gayet güzeldi.Baskin ihbarı olmadıkça dert çile çekmiyorsun.Yüksek lisans başvurum kabul edilmezse abbas yolcu desene.
TDK:
özel, isim "Yola çıkacak veya ölümü yaklaşan kimse" anlamlarındaki Abbas yolcu deyiminde geçen bir söz
Oo kafa rahatmış.Askerlik iyidir güzeldir.Bir daha yapar mısın dersen nah yaparım ama arada özlediğim de oluyor.Gerci ben karakolda olduğumdan ve az asker olduğundan herkesle aram iyiydi ve ortam da gayet güzeldi.Baskin ihbarı olmadıkça dert çile çekmiyorsun.
Öyle.Tek sorun baskın ihbarı.Bir de nöbette yakalandın mi geçmiş olsun.1 ay askerlik uzattım ben o yüzden.Oo kafa rahatmış.
Aman bir sakatlık çıkartma koca tugayda adam bırakmazsın sonra döve döveBugün onu da düşündüm. Yok mu hakikaten? Yoksa iyi. Varsa kendimi mutlaka savunurum, sonra da ya daha feci dayak yer ya da hapsi boylarım.
Ey maşallah.Öyle.Tek sorun baskın ihbarı.Bir de nöbette yakalandın mi geçmiş olsun.1 ay askerlik uzattım ben o yüzden.
Ben bir şey yapamam, sadece kendimi savunmakla kalırım. :/ Korkuluk gibi vücudum var. Belki kemiğim batarsa bir şans.Aman bir sakatlık çıkartma koca tugayda adam bırakmazsın sonra döve döve
Acaba askerde yemek yememek suç mu :S Değilse yemek yemediğin için hava değişimi verilebilir veya rdm ye sevk edilebilirsin yada kendin gidebilirsin vs.Peynir de yemem ki.