Gideceğin yere göre değişir ama yemekler güzel. Tek sıkıntı sürekli aynı yemeklerin çıkması.Askerde verilen yemekler nasıl oluyor? benim tek korkum yemeklerin yenmeyecek kadar kötü olması.
Gideceğin yere göre değişir ama yemekler güzel. Tek sıkıntı sürekli aynı yemeklerin çıkması.Askerde verilen yemekler nasıl oluyor? benim tek korkum yemeklerin yenmeyecek kadar kötü olması.
Bedelli yapacaksa hiç değmez. 21 gün kafa dinlersin. Tuşlu bir telefon al yeter. İki üç tane de kitap al on numara geçer 21 gün.Askere gidip gelenler , sizce akıllı telefon götürülür mü? Götürdüyseniz nasıl içeri soktunuz?
Kantin ya da yemek yiyebileceğin diğer seçenekler yeterli değilse boğazından geçen her şeyi yemek zorundasın, yoksa zayıf düşer hastalanırsın. Benim askerlik yaptığın yerde yemekler güzel değildi ama boğazımızdan geçiyordu, normal şartlarda öyle bir yemeği yemek istemezsin ama orada yemen gerekiyor.Askerde verilen yemekler nasıl oluyor? benim tek korkum yemeklerin yenmeyecek kadar kötü olması.
Bakış açını çok takdir ettim. Böyle düşünmen gerçekten çok güzel. Eldeki koşullara uyum sağlamak lazımKantin ya da yemek yiyebileceğin diğer seçenekler yeterli değilse boğazından geçen her şeyi yemek zorundasın, yoksa zayıf düşer hastalanırsın. Benim askerlik yaptığın yerde yemekler güzel değildi ama boğazımızdan geçiyordu, normal şartlarda öyle bir yemeği yemek istemezsin ama orada yemen gerekiyor.
Özellikle sabahları ekmek yemeye alışman gerek ve çikolata türevlerineBakış açını çok takdir ettim. Böyle düşünmen gerçekten çok güzel. Eldeki koşullara uyum sağlamak lazım
Ben yemek seçen birini değilim fakat makarna pilav gibi yemeklere ve ekmeğe yüklenmeyi sevmiyorum. Ekmek hiç tüketmiyorum. Her yemek gelsin sorun yok
Telefon işinide çok kafaya takmaya gerek yok sanırım , alışabilirim
Ben de ekmek yemedim, sadece sabah kahvaltsında mecbur ekmek yiyosun. Diğer taraftan sürekli makarna pilav vermiyorlar, yemekhane sorumluları gün gün yapılan yemeklerin tsk'nın verdiği listeye göre yapıldığını söylemişti. Gittiğin zaman problem olmaz, sadece hasta olmamak için elinden geleni yap, hasta olursan askerlik bitmiyor.Bakış açını çok takdir ettim. Böyle düşünmen gerçekten çok güzel. Eldeki koşullara uyum sağlamak lazım
Ben yemek seçen birini değilim fakat makarna pilav gibi yemeklere ve ekmeğe yüklenmeyi sevmiyorum. Ekmek hiç tüketmiyorum. Her yemek gelsin sorun yok
Telefon işinide çok kafaya takmaya gerek yok sanırım , alışabilirim
Askerlerin iaşesi az çok benim görev yaptığım kurumun iaşesi gibi kahvaltıda tereyağ,bal,tahinpekmez,krem peynir vs çıkıyordur. Bazen süt simit vs alışığım bunaÖzellikle sabahları ekmek yemeye alışman gerek ve çikolata türevlerine
Mayıs sonu Çankırı benimki. İnşallah o vakitte hastalık kapmam teşekkür ederim bilgi içinBen de ekmek yemedim, sadece sabah kahvaltsında mecbur ekmek yiyosun. Diğer taraftan sürekli makarna pilav vermiyorlar, yemekhane sorumluları gün gün yapılan yemeklerin tsk'nın verdiği listeye göre yapıldığını söylemişti. Gittiğin zaman problem olmaz, sadece hasta olmamak için elinden geleni yap, hasta olursan askerlik bitmiyor.
Evet. Yalnız bir gün bal çıkıyor diyelim ertesi gün tereyağı çıkıyor. Yani birbirleriyle denk gelmiyolar burda da fazla olan yemeyenlerden depolama yapman gerekiyorAskerlerin iaşesi az çok benim görev yaptığım kurumun iaşesi gibi kahvaltıda tereyağ,bal,tahinpekmez,krem peynir vs çıkıyordur. Bazen süt simit vs alışığım buna
Askerde akıllı telefon kullanmak yasakAskere gidip gelenler , sizce akıllı telefon götürülür mü? Götürdüyseniz nasıl içeri soktunuz?
Aynen bilgim var bizde bugün fındık ezmesi ve zeytin vardı mesela alışığımEvet. Yalnız bir gün bal çıkıyor diyelim ertesi gün tereyağı çıkıyor. Yani birbirleriyle denk gelmiyolar burda da fazla olan yemeyenlerden depolama yapman gerekiyor