Neden mesajımı değiştirdin? Doğru yoldaydım ki ben zaten.Beklentilerde çok uçmazsan bu üçlü yüzünü kara çıkarmaz.
Neden mesajımı değiştirdin? Doğru yoldaydım ki ben zaten.Beklentilerde çok uçmazsan bu üçlü yüzünü kara çıkarmaz.
Çok mantıklı bence.Usopp'un zamazingoları arasında su balonu varsa eforsuz alır.
Usoop malum bitki falanda yapıyor kingide alabilir malum çiçek görünce çiçeğe dönüyor kendisiÇok mantıklı bence.
Usoop malum bitki falanda yapıyor kingide alabilir malum çiçek görünce çiçeğe dönüyor kendisi
Seriyle Alberto ile bağlanman ve ondan sonra tutunacak bir dal arama ihtiyacı hissetmeni bünyem kaldırmadı. Dostum Alberto kim köpek kurban olayım beklentini bu kadar düşük tutma lan hiçbir şeyde :/Neden mesajımı değiştirdin? Doğru yoldaydım ki ben zaten.
Usopp çürük yumurta atarsa ıslanmış gibi olur ondan sonra dayak yiyebilir. Yada acı sos atar üstüne o da sıvı.@Millennium Wizard @Montana Usopp vs Crocodile kim alır ?
@II. Invictus ile 2 bilet aldım size...Usopp çürük yumurta atarsa ıslanmış gibi olur ondan sonra dayak yiyebilir.
1 yıla kalmaz nickini değişir nick değişmezse avatarına OPM'deki King'i koyar hedef değişir.
Anket?2.adamım Shiryu diyordu. Belki o gözükünce onun ismi yapar.
Olmuyorlar karakterin kendisi bile sözünün arkasında durmuyor ki ? ;(Eskiden Ace tartışmaları oluyordu ama ben Ace fanı diye bir şeyin olduğunu hiç hatırlamıyorum. Lucci enel jinbei de aynı şekilde. Hepsini toplasan 3 tane fanı yani milleti bıktıracak kadar fanı çıkmaz. Millet sevmediği adama basmış oyu yine de en garibime giden Jinbei oldu tabii ki. Adam 11 oy almış. Her fırsatta jinbei ölsün diyen @Wataame Daisuki zaman içerisinde manipüle etmiş milleti
Bu kesinlikle büyük bir yalan kum kum kendisi Doffy sama hazretlerinin karakter sayfasından asla çıkmaz. Daha dün King in sayfasında Croco > King diyodu. Şimdi allasen biz mi laf atmış oluyoruzBen @Sir Crocodile'ın durduk yere Crocodile övdüğünü pek
hatırlamıyorum. Genelde laf atılıyor o da cevap veriyor. Soğutacak bir yanını görmedim karakterden.