@Millennium Wizard @Montana Usopp vs Crocodile kim alır ?
@Millennium Wizard @Montana Usopp vs Crocodile kim alır ?
Sen ne zaman köyüne döneceksin? Biletini alayım da git ya.@Millennium Wizard @Montana Usopp vs Crocodile kim alır ?
Shiryu'nun nesi var? Gayet güçlü çıkacak karşımıza. Onun dışında Ben Beckman, Zoro, Mihawk bu karakterleri seviyorum. Yanlış kararlar mı bunlar şimdi. Keko ile kıyaslanıyorum birde ikide bir nedensizce. Ne kararlar almış hayatında bilmediğimden soramıyorum da belki üzücü bir şeyler vardır diye arkasında.:/
Tekrar söylüyorum keko bu hayatta daha doğru seçimler yapıyor.
Burası iyi buraya odaklan.Ben Beckman, Zoro, Mihawk
King'den sonra seriyi takip etmemin bir nedeni olması gerekiyordu. Bu karakterlerden çok şey bekliyorum bakalım.Burası iyi buraya odaklan.
Beklentilerde çok uçmazsan bu üçlü yüzünü kara çıkarmaz.King'den sonra doğru yolu bulmam gerekiyordu. Bu karakterlerden çok şey bekliyorum bakalım.
Usopp'un zamazingoları arasında su balonu varsa eforsuz alır.@Millennium Wizard @Montana Usopp vs Crocodile kim alır ?
King'in nasıl bu hale düştüğünü görmedik daha. Yüksek ihtimalle sinsi bir saldırı sonucu oldu, bu da onu rezil etmez kim olsa aynı duruma düşerdi. %10'un da mı bilemem ama %100'ünde olmadığı kesin. En azından bir yarı yarıya daha azdır.Tamam da yanında Queen ve adamları var zaten. Yüzde yüz iyileşemedi 1 hafta da %10'unda mı bu adam? Yapma etme. :S
Croc'un meyvesinin olayı hızlı iyileşme vb. değil bu bir.
Böyle bir şey başına geldi mi Amiral'in elinden adamları kurtardı sonra çekti gitti savaştan bu iki.
Böyle bir şey başına gelirse bunu o zaman konuşuruz ki gördük ki gelmedi bu üç.
Olanı abartarak yorumluyorsun işte bunu diyorum. Crocodile'ı ciddiye alan mı var sanıyorsun. Sengoku veya Akainu kafasına koysa Croco'yu alamayacaklarını düşünüyorsun herhalde. Üç beş saniyelik sahnelerden güç yorumlaması yapıyorsun. O şekilde bakarsan Crocodile Akainu, Mihawk, Doflamingo, Sengoku tüm bu isimlerden daha güçlü olmalı.Hahahah ne bekliyordun karakterler ''Sengokuya had bildirdi'' ya da ''Akainu'yu karpuz gibi böldü'' mü diyeceklerdi? Bir de senin çıkarımın diyorsun. :S
Adam bildiğin idam platformuna gelip Ace'i kurtardı, üstüne Sengokuya ağzına ne geliyorsa söyledi. Akainu'ya da benzer şekilde 2 kişiyi öldürecekken karpuz gibi bölüp elinden adamları aldı. Sen bunu farklı yorumlayabilirsin, ben bu şekilde yorumluyorum ve yorumumda yanlış bir şey de yok.