WB'yi övenleri görünce sadece gülümsüyorum.Ondan soğuyanların kalbi kurudu.
Bu deiku muhabbeti nedir? Manga'da geçiyor mu bu muhabbet?Mihawk'ın değeri anlaşılmadığından fanlarına hardcore diyorsunuz. Oysa hardcoreluk olunacak bir şey yok, adam "DEİKU"
Özgür irade bu kadar da özgür olmamalıWB'yi övenleri görünce sadece gülümsüyorum.
Oda'nın kendisi diyor dünyanın en iyi kılıç ustası Mihawk'tır diye.Bu deiku muhabbeti nedir? Manga'da geçiyor mu bu muhabbet?
Niye?WB'yi övenleri görünce sadece gülümsüyorum.
Bu deiku muhabbeti nedir? Manga'da geçiyor mu bu muhabbet?
Dünyanın en iyi kılıç ustası Japonca'da Deiku demek mi oluyor? Bende bilmiyorum açıkçası öğrenmek için sordum.Oda'nın kendisi diyor dünyanın en iyi kılıç ustası Mihawk'tır diye.
Yoksa kandırıldık mı
Çünkü komik geliyor.
Dünyanın En İyi Kılıç UstasıDünyanın en iyi kılıç ustası Japonca'da Deiku demek mi oluyor? Bende bilmiyorum açıkçası öğrenmek için sordum.
Çünkü komik geliyor.
Yok @Densetsu no Samurai in bulduğu bir kısaltma. Dünyanın En İyi Kılıç UstasıWB'yi övenleri görünce sadece gülümsüyorum.
Bu deiku muhabbeti nedir? Manga'da geçiyor mu bu muhabbet?
Hayda, gömdün hemen IQmuzu Jaques. Yani WB ile ilgili bu tutumunun nedenleri neler, WB hakkındaki düşüncelerin nedir?Çünkü komik geliyor.
Sonunda doğru yolu görüyorsun. Tam gaz devamKendimi aşırı fan olarak tanımlamıyorum ama doğrudur ne diyim. Biraz Shanks'e yöneleyim o zaman