Olmaz olur mu? Şöyle söyleyim. Üye olduğumdan itibaren gitsek, her bölüm Dofy vardı. Kafası gittiğinde ne dalga geçildi misal. G4 ile bir vuruş yaptı 100 küsür sayfa yorumun her sayfasında kesip atılan aynı vuruş aynı dalgalar. Ve sen inandığın düşündüğün şeyi ısrarla söyleyince insanları sıkıyor. Dediğim gibi olay tamamen bundan ibaret. Şimdi ben handikap var diyorsam, bu bölüm 15 sayfa tartışsak haftaya başka bölümle devam ediyor ve yine handikap olayını söylemeyim mi? Düşüncem değişmedi ki.
Bu şuna benziyor. Sanji'nin göstermediği teknikleri var, herkes yazıyor. Bende diyorum ama ona göre değerlendirme falan hep aynı laf. Ama çoğunluk bundan sıkılmıyor. Dofy handikap deyince soğumuş oluyorlar.
Ya da biz Dof'u en çok Luffy ile tartıştık. Kimse Luffy'den sıkılmadı. Çünkü Luffy'yi görmezden gelebiliyorsun sevdiğin için. Ama DOf'a iyi oldu diyorsun. Hem Luffy her platformda başka başka karakterlerle tartışılıyor en çok onun sıkması lazım.
En son fanlık da öyle aman aman yapmıyoruz. Sadece aşırı tartışılması sıktı. Roci hain diyoruz diye Dof tartışılıyor. Şimdi kötüye ihanet olmazdı o aslında hainlik sayılmaz ve en son yaptıysa da iyi yaptı falan. Fuji halkı korumadı diyoruz. İşte Dofy'ci oluyoruz. Yahu Rosa da kimse ölmedi deniyor.
Ben açık söyleyeyim 15 hafta Croco veya başka boss çıksın onun tarafından bakan 2 kişi yüzünden ondan soğursunuz.
Ace hariç onu da çözemedim ona sallamak serbest. Kötü karakterlerin kaderi bu maalesef. Seveni az. Yahu bir kere görmedim ben Luffy tarafına tamam sizde abartmayın diyeni. İki taraf ama hep karşılıklı yükselmiştir. Son örnek: Shanks Kaido'yu yenip geldi yazıyor biri ama sert bir geri dönüşü bırak doğru düzgün geri dönüş almıyor. Ama biz işte Roci, Fuji veya Dofy dediğimiz zaman baya çok ve sert geri dönüşler aldık.
Bende tarafsız bakan biri olsam hep Luffy-Dofy olayında bakarım aynı şeyler konuşuluyor zaten cevaplar çok hızlı 100 sayfa aynı yorumlar, ister istemez sıkılırım. Ve haklı olarak Dofyciler derim. Neden orada 3 tane nick var ama kaç kişiyle konuştular belli değil. Biraz da Luffy sempatim varsa ki var. Dofyciler suçlu oluyor.
Ama Luffyci veya Dofy hatercılar tarafından yapılan tacizler vur kaç olunca göze batmıyor o 100 sayfa içinde.
İçini dök gibi oldu ama idare ediver. Örnekler ne kadar yanlış doğru bilmem ama kısa yazınca tam açıklayamadım.
Birazda bizim tarafımızdan bakmanı isterim.