Fujinin fani mi varmışta aşırısı nefret ettireni olsun Daisuki-chan.Fuji ye hiç oy gitmemiş.
Fujinin fani mi varmışta aşırısı nefret ettireni olsun Daisuki-chan.Fuji ye hiç oy gitmemiş.
Var Fujinin fanı onlar gizleniyor şimdi Fuji bir çıksın ortaya direk damlayacaklar.Fujinin fani mi varmışta aşırısı nefret ettireni olsun Daisuki-chan.
İyi de Luffy diyenlerin çoğu sizin dediğiniz gibi demiyor ki.Diğer taraftan olayın Luffy ile alakası yok. Genellikle sizin Luffy Dof ile ilgili yorumlarınız değil Amiral ve üstü ile alakalı yorumlarınızdan dolayı soğumuşlar. Baktımda çoğu Luffy fanı bile değil Selim. Luffy'e oy atanlarda var Dof'a oy atanlar içerisinde onlar da mı yanlış yani?Bende oy kullanmadım. Ve hiçbiri dedim. Birisi isterse Luffy Kaido'ya tek atar desin, X desin Y desin beni etkilemez. Craker karşısında hakkını vermedim mi?
Şimdi en çok ikimiz kapışmadık mı? Sen güney kutbu dedin ben kuzey kutbu. Burada Dofy ve luffy dense, sıkıntı yok ama Luffy seven çok, Dofy seven yok. Anket doğal olarak böyle.
Fujitora'yı vasıfsız görenlerde öngörü nanay, en az Akainu kadar güçlü çıkacaktır Yol yakınken dön bu işten, millet ilerde dalga geçecek.Acıdığımdan ben oy atmayı düşündüm hatta dile getirdim ama, bu konuya oy kullanmak bana göre değil.
Sana sözüm var, 3 ay boyunca hakkını veririm öyle bir şey olursa. Ama baksana 1 tane bile oy çıkmamış, gerçekten üzülüyorum bu adama.Fujitora'yı vasıfsız görenlerde öngörü nanay, en az Akainu kadar güçlü çıkacaktır Yol yakınken dön bu işten, millet ilerde dalga geçecek.
Vasıfsıza altın kemer de giydirsen vasıfsızdır.Herşey kafada bitiyor fuji ordan kaybediyor.Amiral dediğinin bir ağırlığı olacak.Koca kurumu temsil ediyor.Shanks gibi davranmayacak bir yüzüne işetmediği kaldı.Sana sözüm var, 3 ay boyunca hakkını veririm öyle bir şey olursa. Ama baksana 1 tane bile oy çıkmamış, gerçekten üzülüyorum bu adama.
Onu bile beceremez. Spandam'ın bile bundan daha fazla ağırlığı var.Vasıfsıza altın kemer de giydirsen vasıfsızdır.Herşey kafada bitiyor fuji ordan kaybediyor.Amiral dediğinin bir ağırlığı olacak.Koca kurumu temsil ediyor.Shanks gibi davranmayacak bir yüzüne işetmediği kaldı.
Bu adam zaten amiral sayılmaz. Zatoichi filmini filan izleyin, trollüyor milleti Amiralliği amacı için kullanıyor, olayı başka. Vasıfsız değil yani.Sana sözüm var, 3 ay boyunca hakkını veririm öyle bir şey olursa. Ama baksana 1 tane bile oy çıkmamış, gerçekten üzülüyorum bu adama.
Shanks yapabilir özgür korsan ama fujinin öyle bir lüksü yok.Akainu kuruma sokmamakla doğru karar aldı ama ben daha iyisini yapar yonko üzerine salardım ölüp giderdi.Onu bile beceremez. Spandam'ın bile bundan daha fazla ağırlığı var.