Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Aşırı Fanlar Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler

Aşırı Fanlık Yüzünden Soğuduğunuz Karakterler


  • Kullanılan toplam oy
    565
Bende oy kullanmadım. Ve hiçbiri dedim. Birisi isterse Luffy Kaido'ya tek atar desin, X desin Y desin beni etkilemez. Craker karşısında hakkını vermedim mi?
Şimdi en çok ikimiz kapışmadık mı? Sen güney kutbu dedin ben kuzey kutbu. Burada Dofy ve luffy dense, sıkıntı yok ama Luffy seven çok, Dofy seven yok. Anket doğal olarak böyle.
İyi de Luffy diyenlerin çoğu sizin dediğiniz gibi demiyor ki.Diğer taraftan olayın Luffy ile alakası yok. Genellikle sizin Luffy Dof ile ilgili yorumlarınız değil Amiral ve üstü ile alakalı yorumlarınızdan dolayı soğumuşlar. Baktımda çoğu Luffy fanı bile değil Selim. Luffy'e oy atanlarda var Dof'a oy atanlar içerisinde onlar da mı yanlış yani?
 
Ben Zoro ve dof a attim.Ancak benim icin basi kaido ceker.Adami Kaido>op evreni diyecek kadar buyutuyolar
 
Sana sözüm var, 3 ay boyunca hakkını veririm öyle bir şey olursa. Ama baksana 1 tane bile oy çıkmamış, gerçekten üzülüyorum bu adama. :D
Vasıfsıza altın kemer de giydirsen vasıfsızdır.Herşey kafada bitiyor fuji ordan kaybediyor.Amiral dediğinin bir ağırlığı olacak.Koca kurumu temsil ediyor.Shanks gibi davranmayacak bir yüzüne işetmediği kaldı. :D
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 30)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık