Alıntıladığını yeni görüyorum ama sen Shanks fanlığından önünü göremiyorsun belli ki. Shanks hakkında abartılı yorum yapılmadı deyip Kaidou'ya el ense çekip eve yolladı koskoca Marineford'da girip Amirale ayar verdi diyen ben değilim. Shanks uzlaşmacı bir adam, çektiği restlerin ardında hep çıkar ilişkisi var yani blöf yapıyor hep. Mesela Kaidou'yu nasıl durdurduğu belli, poneglyph verip caydırmıştır. Sonuçta Kaidou'nun amacı one piecei bulup savaşlarla dünyayı kaosa sürüklemek. Denizci mekanında Amirale ayar verdi yeeea, ya bırak. Adam Hükümet ile temas halinde, belli ki kendisi bir hükümet köpeği ve hükümetle iletişim halindeki Sengoku Shanks'ı görünce yukardan gelen emirleri uyguluyor. Nasıl ki bir Amiral Shichibukai'nin tutumlarına hükümete bağlı oldukları için karışamıyorsa yavşanksa da karışamıyorlar. Abartılmış balon deyince akla şenks geliyor...
Bro sen seriyi heralde one piece diye izlemiyorsın piece one diye izliyon )
Bu forumda shanks hakkında öyle abartılı yorumlar yapılmadı ayrıca shanks hükümet ile konuştu diye hain ilan edildi ki kimse daha ne olduğunu bile bilmiyor her şey olabilir.
Diğer konu seri başından beri asilliğini koruyan bir korsandır shanks hani demişsin ya tek kollu adamı öve öveeee bitiremediğiniz dediğin adam marineford savaşına giderken kaidoyu nasıl durdurduysa artık sonra koskoca amiral başı akainu nin karşısına geçip onu durdurup onun terlemesine sebep oluyor shanks görmesi yetiyor hani seriyi izlediysen bunları görmen lazım..
Shanks hayranı olarak benim gördüklerim yorumladığım bunlar , eğer ki bir fan gidip shanks için korsanlar kralı olacak böyle yapacak edecek derse o fanlıktır.