Oha… bunu ilk kez görüyorum… bildiğin baba versiyonu varmış kskskskssHesap senin mi buşido?![]()
![]()
Oha… bunu ilk kez görüyorum… bildiğin baba versiyonu varmış kskskskssHesap senin mi buşido?![]()
![]()
Uygun zamanı bekliyorlar... Tayfaya katılırsa sen o zaman görHiç biri. Bir ara Yamato çok abartılıyordu. Neyse ki duruldu. Devam ediyor olsaydı, basabilirdim.![]()
O zaman Zoro ile yarışır bu konuda. ://Uygun zamanı bekliyorlar... Tayfaya katılırsa sen o zaman gör![]()
Valla kendileri ile tanışmak isterim öyleyse.. :dSorma yaa hala kendisinden çok yüce bir şeymiş gibi bahseden ufak ama gereksizce sadık bir fan kitlesi var. Sinir eder adamı![]()
Tanıştırayım.@FistofLove hangi aşırı Big Mom fanları seni soğuttu acaba, kendileri ile tanışmak isterim.![]()
Hala inkar mı ediyorlar? Katacılar soğuttu. Yonkoular benim hayal ettiğimi bir türlü veremedi.Bunu inkar ediyorlarsa ne ya @Millennium Wizard ile @Wataame Daisuki ile @Daredewill ile Kid ile az mı çarpıştık bunlarla 1v1 olmadı diye.
Ama anlaşılan 1v1 olmuş senin Law da o jöle kıvamındaki kişi kadar etki etmiş vs'ye xD
İkisi eşit değil
Zoro >=Lütfü