Seni güldürüyorsak doğru yoldayız demektir.Komik bile değilsiniz yav artık, ne günlere kaldık
Seni güldürüyorsak doğru yoldayız demektir.Komik bile değilsiniz yav artık, ne günlere kaldık
Beni hep güldürüyorsun geçen efekt efekt diyordun mesela ona da çok güldüm, sen de gördün efekti gerçiSeni güldürüyorsak doğru yoldayız demektir.
King'in dayanıklılığı normal zoan kullanıcılarının ötesindedir ancak Kaido normal bir karakter değil. Adam insan bile değil. Kral hakili Asura yedikten dimdik duruyorsa Oni olmasının etkisi vardir.Senin beyin göçün yaşandı galiba ? Biz burada neden bahsediyoruz ? Biz Türk Lirasının döviz karşısındaki durumunu mu tartışıyoruz ?
İt goes even beyond that in my specific case. Açıkca benim durumum onların ötesinde diyor. Kıyaslanan şey ne darbe almak biz ne diyoruz adamın savunması daha iyi. Neresini anlamıyorsun.
Dayanıklılık lafı senin ayarını bozmuş bu konuda. İki tane metal düşün, silahla kurşun atıyorsun birine giriyor diğerine girmiyor ne dersin bunun savunması daha fazla mı ? Yoksa bu metal diğerinden daha dayanıklıymış mı ?
İşin özü King > Kaido diyorlarsa savunma olarak gayet haklı diyorlar bunu.
Kuroro'nun maaşı yatmışEn objektif yorum yapan üyeler sıralı tam liste çıkarsan bu kadar olurdu. Liste liste değil gurur tablosu sanki.
Daha farklı bir şey gördük.Enma ile farklı bir ilişkiye geçti. Kılıç onu seçti test etti felan. O efektin Kaido'ya Oden'i hatırlatması da bir soru işareti. O efekti bir daha görsek Zoro'nun power upa da ihtiyacı yoktu. Seni o efektle baş başa bırakıyorum. Hafızdan silmeye çalış. Sonuçta Zoro'ya prim kasamıyonuz o yüzden.Beni hep güldürüyorsun geçen efekt efekt diyordun mesela ona da çok güldüm, sen de gördün efekti gerçi
Algıdan sonraki algısal aşama; iftira.hepsi yapılmış yorumlar
Biz de ondan bahsediyoruz işte Kata çok hızlı, geleceği de görüyor kimse ona vuramaz xDZorocular anlamayacakta çok hızlı anlatıyorum. Zoro, King'i yendiği gücüyle tüm sağ kollardan sağlam oldu. Enmayı kullandıktan sonra bayılmıyor olsa zaten Katayı falan da ağlatır. Gözlemi zayıflayana kadar dayanır, Fatihin hakisiyle de yok eder. Kinge vurduğu kadar vurmaz o saldırı gücüyle.. ama adam Enmayı uzun süreli kullanamıyor, Katakuri'yse gözlemini çok uzun süre kullanabiliyor..
Bana troll yorum atmadan şu Katakuriye gözlemi zayıflayana kadar vurabilecek adam varsa yazın nasıl olacakmış allah aşkına..
Enma'sız Zoro'nun saldırı gücü Tüm Kek Luffy'den fazla olduğu için böyle cambazlıklara gerek yok.Zorocular anlamayacakta çok hızlı anlatıyorum. Zoro, King'i yendiği gücüyle tüm sağ kollardan sağlam oldu. Enmayı kullandıktan sonra bayılmıyor olsa zaten Katayı falan da ağlatır. Gözlemi zayıflayana kadar dayanır, Fatihin hakisiyle de yok eder. Kinge vurduğu kadar vurmaz o saldırı gücüyle.. ama adam Enmayı uzun süreli kullanamıyor, Katakuri'yse gözlemini çok uzun süre kullanabiliyor..
Bana troll yorum atmadan şu Katakuriye gözlemi zayıflayana kadar vurabilecek adam varsa yazın nasıl olacakmış allah aşkına..
Her şey yazdığınız şeyler.Sakin kafayla ne kadar ütopik geliyor değil mi ahahaha.Algıdan sonraki algısal aşama; iftira.
Adamlar inception gibi algı içinde algı döndürüyor.
Hala aynı yerdesin gram ilerleme yok.En basitinden daha 1 arc önce sağ kol alan luffyi bu arcta powerup ile sağ kol alabilen bir adamın güç orantısını kuramıyorsunuz.Enma'sız Zoro'nun saldırı gücü Tüm Kek Luffy'den fazla olduğu için böyle cambazlıklara gerek yok.