Oha… bunu ilk kez görüyorum… bildiğin baba versiyonu varmış kskskskssHesap senin mi buşido?
Oha… bunu ilk kez görüyorum… bildiğin baba versiyonu varmış kskskskssHesap senin mi buşido?
Uygun zamanı bekliyorlar... Tayfaya katılırsa sen o zaman görHiç biri. Bir ara Yamato çok abartılıyordu. Neyse ki duruldu. Devam ediyor olsaydı, basabilirdim.
O zaman Zoro ile yarışır bu konuda. ://Uygun zamanı bekliyorlar... Tayfaya katılırsa sen o zaman gör
Valla kendileri ile tanışmak isterim öyleyse.. :dSorma yaa hala kendisinden çok yüce bir şeymiş gibi bahseden ufak ama gereksizce sadık bir fan kitlesi var. Sinir eder adamı
Tanıştırayım.@FistofLove hangi aşırı Big Mom fanları seni soğuttu acaba, kendileri ile tanışmak isterim.
Hala inkar mı ediyorlar? Katacılar soğuttu. Yonkoular benim hayal ettiğimi bir türlü veremedi.Bunu inkar ediyorlarsa ne ya @Millennium Wizard ile @Wataame Daisuki ile @Daredewill ile Kid ile az mı çarpıştık bunlarla 1v1 olmadı diye.
Ama anlaşılan 1v1 olmuş senin Law da o jöle kıvamındaki birey kadar etki etmiş vs'ye xD
İkisi eşit değil
Zoro >=Lütfü