Buradaki resimde çok fena adventure timedaki ricardioya benziyor.
Bu ittifak KF evreninin dengelerini sarsar. Rusya ile ABD'nin ittifak olması gibi.Zoro'nun rakibi olursa en güçlü amiral ilan ederim kendisini haberiniz olsun. Kılıç lobisinden bahsetmeye zaten gerek yok amiral lobisini de arkamıza aldık mı karşımızda kimse duramaz
dEniZleRİn cEsUr SaVaŞÇıSıSeri sonunda ciddi ciddi Usopp'a yenilebilir. Saçmalık olur ama olursa şaşırmam.
Sen şimdiden lobi çalışmalarına başla. Yeşil Boğa hakkında bir olumlu yorumunu görmedim. Halbuki hem yeşil hem de kılıççı adam. Zoro'nun kayıp babası işte.Zoro'nun rakibi olursa en güçlü amiral ilan ederim kendisini haberiniz olsun. Kılıç lobisinden bahsetmeye zaten gerek yok amiral lobisini de arkamıza aldık mı karşımızda kimse duramaz
Kıyametin bir alameti de gerçekleşti. Densetsu deli gibi Amiral övüyor. Hocam Ryokugyu'nun kılıcı olmasaydı böyle düşünür müydünZoro'nun rakibi olursa en güçlü amiral ilan ederim kendisini haberiniz olsun. Kılıç lobisinden bahsetmeye zaten gerek yok amiral lobisini de arkamıza aldık mı karşımızda kimse duramaz
Sen şimdiden lobi çalışmalarına başla. Yeşil Boğa hakkında bir olumlu yorumunu görmedim. Halbuki hem yeşil hem de kılıççı adam. Zoro'nun kayıp babası işte.
Ayrıca öngörüsü de tuttu:Aokiji'nin yaşlarda biri çıkacak bu hergele. Baya güçlü bekliyorum. Tüm amiraller arasında top 3 olabilir.
Wano bitmeden görürüz diye tahmin ediyorum.