Seriyi bitirmek istiyor ama beceremiyor herhalde eichiro odagaban sağlam adammış ama şimdi g2 ile kaido döven adamın gaban acoc ve g2 ile yenmesi lazımdı :/
Seriyi bitirmek istiyor ama beceremiyor herhalde eichiro odagaban sağlam adammış ama şimdi g2 ile kaido döven adamın gaban acoc ve g2 ile yenmesi lazımdı :/
meyvesi ile taşıyor adayı momonun bile Bi kaç saatte öğrenip yapabildiği bişey bu kaido ya aman aman yorduğuda seride geçmiyor gücünün sonuna gelince bulutlar dağılıyor sadece buda meyve özelliği ile bağlantılı abartmaya devam kaido adayı sırtlıyodu kanka sağ kol altı 15 adam dövdü kral çok güçlü adam ya yamato felan eşit savaşıyor çok tehlikeli.Hakisiyle sırtlaması daha büyük olay ama sen bilirsin.Momoyla vs atan adamla da kıyaslamam![]()
güç skalası wanodan sonra değişti artık kaidoyu döven g2 veya base formu dövebilen bissürü adam olduğuna göre güç ölçeklendirmeyi artık buna göre ayarlamak lazım.Seriyi bitirmek istiyor ama beceremiyor herhalde eichiro oda
Ciddi söylüyorum Aramaki vs Momo konuşmak daha mantıklı bir zeminmeyvesi ile taşıyor adayı momonun bile Bi kaç saatte öğrenip yapabildiği bişey bu kaido ya aman aman yorduğuda seride geçmiyor gücünün sonuna gelince bulutlar dağılıyor sadece buda meyve özelliği ile bağlantılı abartmaya devam kaido adayı sırtlıyodu kanka sağ kol altı 15 adam dövdü kral çok güçlü adam ya yamato felan eşit savaşıyor çok tehlikeli.
Bunu yazarken utanmıyosan ben daha bişiy demem 2 dk da yakalanan eleman için.Ciddi söylüyorum Aramaki vs Momo konuşmak daha mantıklı bir zemin![]()