1)offscreen dövüştüler ve g4e kadar kizaru dövdü luffyi gear5 le eşit çarpışıp sınırına getiriyor plotluk bişey yok sonrasında 2-3 kez yemek yiyip enerji fullediği için kadimlere karşı sorun yaşamıyor.Ya Kaido savaşında bile iki güm güm'e kalkan Luffy, Kizaru savaşında darbe bile almamasına rağmen kalkamadı. Ama Gorosei dövüşünde ne hikmetse hiç sorun olmadı. Yersen! Plot armor'dan başka bir şey değil, geçiyorum.
Teach için yukarıda yazdım. Bu herifin korkup korkmaması bir şey ifade etmiyor. Yonko tayfasını madara etmek de marifet değil. Hancock bile yapıyor aynısını.
Kral hakiden korkup kaçan adam dövüşmeye çalışsa iki yiyip otururdu kenara yav, ne dövüşü.
Akainu için bir şey demeyim. MF'de yarı ölü Beyazsakal'a karşı çok kötü savaştı. Hiçbir yonko o duruma düşmezdi. Power-up aldıysa bir şeyler yapabilir belki.
2)kuzan>karasakal diyorsun galiba her yonkou>her amiral değil bunu anlatmaya çalışıyorum zaten.
3)wb yi yarı ölü hale sokan akainu zaten arkası dönükken sinir krizi geçirmiş bi beyazsakal anca üstünlük kurabildi sonra savaşa dönüp tüm wb kumandanları ile savaşıyor adam ts sonrası alıcağı kuzan ve kizaru gibi defans veya kuvvet powerupları ve rütbesel powerupla 5 milyar bu adam güncelde top1 olduğunu düşünüyorum.
işin sonunda her yonkou>her amiral değil her amiral>her yonkou değil