Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Aramaki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 245 58.9%
  • Sevmem

Kullanılan: 171 41.1%

• Kullanılan toplam oy
    416
Ya Kaido savaşında bile iki güm güm'e kalkan Luffy, Kizaru savaşında darbe bile almamasına rağmen kalkamadı. Ama Gorosei dövüşünde ne hikmetse hiç sorun olmadı. Yersen! Plot armor'dan başka bir şey değil, geçiyorum.

Teach için yukarıda yazdım. Bu herifin korkup korkmaması bir şey ifade etmiyor. Yonko tayfasını madara etmek de marifet değil. Hancock bile yapıyor aynısını.

Kral hakiden korkup kaçan adam dövüşmeye çalışsa iki yiyip otururdu kenara yav, ne dövüşü.

Akainu için bir şey demeyim. MF'de yarı ölü Beyazsakal'a karşı çok kötü savaştı. Hiçbir yonko o duruma düşmezdi. Power-up aldıysa bir şeyler yapabilir belki.
1)offscreen dövüştüler ve g4e kadar kizaru dövdü luffyi gear5 le eşit çarpışıp sınırına getiriyor plotluk bişey yok sonrasında 2-3 kez yemek yiyip enerji fullediği için kadimlere karşı sorun yaşamıyor.
2)kuzan>karasakal diyorsun galiba her yonkou>her amiral değil bunu anlatmaya çalışıyorum zaten.
3)wb yi yarı ölü hale sokan akainu zaten arkası dönükken sinir krizi geçirmiş bi beyazsakal anca üstünlük kurabildi sonra savaşa dönüp tüm wb kumandanları ile savaşıyor adam ts sonrası alıcağı kuzan ve kizaru gibi defans veya kuvvet powerupları ve rütbesel powerupla 5 milyar bu adam güncelde top1 olduğunu düşünüyorum.

işin sonunda her yonkou>her amiral değil her amiral>her yonkou değil

Bu ve kizaru ağır low çıktı.Kuzan ve Saka olmasa marine Van Gölü’nde bile otorite kuramazmış.
ağır low çıktı dediğin adam kaıdoyu kevgire çeviren elemanı öldürebilcek pozisyona geldi haberin olsun.

-aramaki denizciler arasında sevmediğim sayılı karakterlerdendir gücü underrated tam olarak fandoma göre söylersem amiral gücünde bi karakterdir yonkoulara yakın güçtedir.

ağır low çıktı dediğin adam kaıdoyu kevgire çeviren elemanı öldürebilcek pozisyona geldi haberin olsun.

-aramaki denizciler arasında sevmediğim sayılı karakterlerdendir gücü underrated tam olarak fandoma göre söylersem amiral gücünde bi karakterdir yonkoulara yakın güçtedir.
Kaidoyu Nika bile kevgire çeviremedi.Hangi amiral Yonkouya yakın güçte pardon? Shanks orta dünyadan Haki saldı yakın güçte dediğin eleman neye uğradığını şaşırdı.Az biraz ufak atta marineciler yesin.

Kaidoyu Nika bile kevgire çeviremedi.Hangi amiral Yonkouya yakın güçte pardon? Shanks orta dünyadan Haki saldı yakın güçte dediğin eleman neye uğradığını şaşırdı.Az biraz ufak atta marineciler yesin.
nika kevgire çeviremedimi :)
-bikaç panel atayım atlama ipi reis için.
en güçsüz amiralle en güçlü yonkouyu kıyaslayıp genel yargıya varmak çok komik yonkocu 2 sağ kol ayarı adama kaybeden bm ile akainuyu 80 lik rayi görüp kaçan teachi felan katıp genel konuşayım bende istersen aramaki en azından daha sonra sizi avlayacağım diyor adamda korku yok :)

ARAMAKİ

EN AZINDAN BUGÜNLÜK DÖVÜŞMEYECEM DEMİŞ ADAM :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık