Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Aramaki

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

• Severim

Kullanılan: 245 58.9%
  • Sevmem

Kullanılan: 171 41.1%

• Kullanılan toplam oy
    416
Öncesinde yonko-amiral tartışmaları dolayısıyla forumda daha aktif takılıyordum. Bu çöp ortaya çıktığında tartışmalarda haklı olduğum kesin olarak ortaya çıktığı için forumdaki aktifliğim de azalmıştı.
Amiralciler hala aynı ama, kendilerinin de inanmadıkları argümanlara bel bağlamaya devam ediyorlar.
Nasıl her amiral aynı değilse her Yonko'da aynı değil. İsim isim bakmak daha mantıklı. Shanks zaten ekstrem güçte bir karakter. Onun yaptığı etkiyi Teach yapamaz mesela Aramaki'ye karşı. Yada Aramaki'nin yerinde Kuzan, Akainu falan olsa aynı tepkileri vermezler.

Hükümet adamı güçlü gördüğü için amiral yapmış ama. Meyvesiz de belli bir seviyenin üstünde olması lazım mantıken.
3 yıldır oruç tuttuğundan bahsediyordu. Meyveyi o zamanlarda yemişse donanmaya girişi meyveli demektir. Gerçi karakterle ilgili diğer detayları hatırlamıyorum, bakmak lazım.

Nasıl her amiral aynı değilse her Yonko'da aynı değil. İsim isim bakmak daha mantıklı. Shanks zaten ekstrem güçte bir karakter. Onun yaptığı etkiyi Teach yapamaz mesela Aramaki'ye karşı. Yada Aramaki'nin yerinde Kuzan, Akainu falan olsa aynı tepkileri vermezler.
Bu dediğine katılıyorum. Ancak Yonko > Amiral kesinleşmiş oldu bu olay ile. Fujitora Kaido'yu görse bu tepkiyi vermez ama dövüş başlayınca olacak olan belli.
Akainu filo amirali olduğu için onun durumu biraz daha farklı. Ama plot armor kendisinin tarafında olmadığı sürece yine de bir yonkoyu alamaz.

Bu dediğine katılıyorum. Ancak Yonko > Amiral kesinleşmiş oldu bu olay ile. Fujitora Kaido'yu görse bu tepkiyi vermez ama dövüş başlayınca olacak olan belli.
Akainu filo amirali olduğu için onun durumu biraz daha farklı. Ama plot armor kendisinin tarafında olmadığı sürece yine de bir yonkoyu alamaz.
Kaido, Shanks gibi karakterlere karşı Akainu dışında herhangi bir amiralin şansı olacağını düşünmüyorum ben de. Ama her karakter için Yonko > Amiral denemez bence yine de. Teach Kuzan ile karşılaştığında tırsan tırsan taraf kendi gibiydi. Rayleigh'i görünce geri çekilmesi de mesela aslında Aramaki olayından bile daha beter bir durum. Rayleigh onun liginde olan biri değil çünkü. Kizaru mesela Rayleigh'e karşı gayet rahattı. Sadece bu sahneleri gören biri Kizaru > Teach diye düşünür yani. O yüzden tek bir Aramaki sahnesiyle kesinleştiğini düşünmüyorum. Shanks > Aramaki kesinleşti daha çok o sahnede. Bu da zaten beklenen bir şeydi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık