Mewtwo demişti bu yorumu. Roger'a en fazla zorluğu da Akainu verir ona da katılıyorum.Onu anladım zaten. Senin demediğini de biliyorum, kimin dediğini de biliyorum. İmkanı var mı Aramaki'nin Roger'a böyle bir zorluk vermesine bu zorluğu verecek amiral en fazla Akainu olabilir.
vista mihawk karşısında zorlandı felanda diyenler var kopmalık (?)Kara kılıcını çıkartacak adam Momo tarafından delinmeleden çıkarırdı. Ayrıca kara kılıç kullanan bir adam tutup da meyvesini daha efektif ve ön planda kullanmaz. Bu, işin doğasına ters.
Kardeşim 10 sene öncesinin aklı bu. Bu örnekle Mihawk MF Luffy'yi öldürmedi diyenler, Mihawk Vista karşısında zorlandı diyenler aynı. Değiştirin artık şu kafayı.
Ne oldu Big Momcu?Mewtwo demişti bu yorumu. Roger'a en fazla zorluğu da Akainu verir ona da katılıyorum.
donanma içindeki hükümetin adamı çıkacak bu demedi demeyin.En kötü amiral olmayı nasıl becerdi ben bilmem djdjjddjdj
Meyve yese bu halde olmazdı,meyva yediği için ibretlik bir halde demek ki.Sağolasın kekoLogia meyva yemiş![]()