Badanacı olduğu sonunda açıklanmış mı?Vivre Card görselinde bunun üzerindeki kılıcı siyah renkli görüp kararmış kılıç diyen arkadaşlar feci yanılgı içinde olabilirler. Resmi bir açıklama beklemelerinde fayda var.
Resmi olarak mı?Badanacı olduğu sonunda açıklanmış mı?
Eved.Resmi olarak mı?
Resmi olarak açıklanmadı. Renklendirme üzerinden gidiliyor şimdilik ama mevzu aramaki olunca tahta kılıçtan tut boyalı kartona kadar her şey olabilir.
Siyah olsa ne olur usta? Xebec kesmiş, zirve Beyazsakal ile kapışan Roger'ın isimli kılıcı bile siyah değildi. Bu seviyelerin ötesi mi var? Ben kara kılıçların olayını çözemedim. Sadece sapıklık derecesinde kılıç saplantısı olan tiplerin elde edebildiği bir şey sanırım. Garling'in sol kolu Aramaki'nin öyle boş işlerle uğraşacağını sanmıyorum.Vivre Card görselinde bunun üzerindeki kılıcı siyah renkli görüp kararmış kılıç diyen arkadaşlar feci yanılgı içinde olabilirler. Resmi bir açıklama beklemelerinde fayda var.
Milleti birbirine akraba ettin, çırak ettin, sağ kol ettin. Hükümet tarafına feci yanaştın reis yapma gözünü seveyim.Siyah olsa ne olur usta? Xebec kesmiş, zirve Beyazsakal ile kapışan Roger'ın isimli kılıcı bile siyah değildi. Bu seviyelerin ötesi mi var? Ben kara kılıçların olayını çözemedim. Sadece sapıklık derecesinde kılıç saplantısı olan tiplerin elde edebildiği bir şey sanırım. Garling'in sol kolu Aramaki'nin öyle boş işlerle uğraşacağını sanmıyorum.