Çiçek abbas.
Çiçek abbas.
Zoro>Aramaki>yonko>Sakazuki>sağ kollar>Diğer amiraller>Lütfü gibi bir denklem çıkar ortaya xdZoro'nun rakibi olursa en güçlü amiral ilan ederim kendisini haberiniz olsun. Kılıç lobisinden bahsetmeye zaten gerek yok amiral lobisini de arkamıza aldık mı karşımızda kimse duramaz
One Piece bitse, One Piece: Usopp'un Yeni Rotası diye bir seri çıksa orada bile Usopp herhangi bir Amirali yenemez.Seri sonunda ciddi ciddi Usopp'a yenilebilir. Saçmalık olur ama olursa şaşırmam.
Sen şimdiden lobi çalışmalarına başla. Yeşil Boğa hakkında bir olumlu yorumunu görmedim. Halbuki hem yeşil hem de kılıççı adam. Zoro'nun kayıp babası işte.
Övmüyorum arkadaşlar Zoro'yla karşılaşırsa diyorumKıyametin bir alameti de gerçekleşti. Densetsu deli gibi Amiral övüyor. Hocam Ryokugyu'nun kılıcı olmasaydı böyle düşünür müydün
Bi' adının Yalamaki olduğunu söylememişimAyrıca öngörüsü de tuttu:
Mangakası Oda olan bir seride asla asla dememek lazım.One Piece bitse, One Piece: Usopp'un Yeni Rotası diye bir seri çıksa orada bile Usopp herhangi bir Amirali yenemez.
Şimdi oldu*Mihawk>Zoro>Aramaki>yonko>Sakazuki>sağ kollar>Diğer amiraller>Lütfü gibi bir denklem çıkar ortaya xd
Adından bahsedildiği sene 2013, siluet olarak gösterildiği sene 2018, tam olarak göründüğü sene 2022.Forum tarihlerinde mi sıkıntı var ya cidden 2016 da yani 6 yıl önce mi çıktı bu karakter? Daha 1-2 yıl önce gibi geliyor bana.
He gösterildiği yıl 2018 ise tamam, dedim 2016 ne alaka daha dün gibi hatırlıyorum çünkü o sahneyi.Adından bahsedildiği sene 2013, siluet olarak gösterildiği sene 2018, tam olarak göründüğü sene 2022.