Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Arkadaşlar ben güzelinden bir shounen serisi aramaktayım.
Evet, bildiğiniz shounen.

Op-Naruto-Bleach-HxH tarzı iyi bir şeyler bilen varsa söylesin, bu gece sabahlamayı düşünüyorum.

Ayrıca clannad ve clannad after story kayayı koysan ağlatır diyorlar, izlemiş birisi bir açıklama yapsın :D
Kayayı bilmem ama ben gayet güzel içimi döke döke ağladım valla. Clannad sıkabilir bazı yerlerde ama karakterleri tanıman için izlemek şart After story'de zaten direk yaprak dökümü moduna bağlamışlar.

Kayayı bilmem ama ben gayet güzel içimi döke döke ağladım valla. Clannad sıkabilir bazı yerlerde ama karakterleri tanıman için izlemek şart After story'de zaten direk yaprak dökümü moduna bağlamışlar.
Teşekkür aldım listeme.

Shounen konusuna değil de Clannad ve after Story sorune cevap verelim :D
Serinin ilki olan Clannad için bu dediğin söz geçerli değil aksine komedi tufanıdır. Fakat 2. sezon olan After Story için gerçekten de kayayı ağlatacak seri tabiri tam olmuş. Hele o Ushio'nun sahnesi yok mu! Yarebbi :oleyo2:
Teşekkürler, günlük 3-5 bölüm izlerim artık.

D Gray Man.Fena değildir.100 bölüm civarında, filler bölümleri atlarsan daha da kısalır.
D Gray Man'i zaten izlemeyi düşünüyordum tvde bakmıştım bir ara, hatırlattığın iyi oldu izlerim ben bunu :D
Teşekkürler.

benim tavsiyem another gerilim tarzında çok özel bir anime :) animeou da güzel bölümler var
slam dunk tabiki şiddetle öneriyorum sporu ve basketbolu seviyorsanız eğer
bellzebub tavsiye ederim ama son bölümü seyretme saçmalamışlar mangayla alakası yok :)

horriblesubs birde arkadaşlar bu sitede hemen hemen bir çok animenin bölümü yayınlanıyor içeiriği tam bilmiyorum ama eski bölümlere erişemiyorum bilgisi olan varmı hiç

İyi forumlar korsanfan :) Ben az önce Code Geass'ı bitirdim . 2 gün içerisinde . Gayet güzel buldum . One Piece , Death Note , Naruto'dan sonra bunu da bitirdim . Bu tarz benim sevebileceğim anime önerirseniz sevinirim.

Arkadaşlar ben güzelinden bir shounen serisi aramaktayım.
Evet, bildiğiniz shounen.

Op-Naruto-Bleach-HxH tarzı iyi bir şeyler bilen varsa söylesin, bu gece sabahlamayı düşünüyorum.

Ayrıca clannad ve clannad after story kayayı koysan ağlatır diyorlar, izlemiş birisi bir açıklama yapsın :D
Clannad konusunda Sacıt gereken açıklamayı yapmış :D, shonen ise bu dörtlü dışında herhangi bişey izlemediysen öncelik Dragon Bal'da olmalı, onun dışında Hitman Reborn ve D.Gray-man var, bu ikili içinde de reborn derim (gerçi ikisini de pek sevmem),

Çizimleri iyi olan akıcı bir shounen önerebilir misiniz? Bi de ao no exorcistin specialleri güzel midir izleyen var mı?
Ao no exorcist'in sadece bir tane special bölümü var (1 dk'lık olanları saymazsak, ki saymayalım zaten), o da filler tadında eğlencelik bişey, fena sayılmaz, shonen için izlediklerini yazsaydın tavsiye vermek daha kolay olurdu ama yinede izlemediklerin varsa yukarıdakilerden seçebilirsin..

İyi forumlar korsanfan :) Ben az önce Code Geass'ı bitirdim . 2 gün içerisinde . Gayet güzel buldum . One Piece , Death Note , Naruto'dan sonra bunu da bitirdim . Bu tarz benim sevebileceğim anime önerirseniz sevinirim.
Hunter x Hunter izle direk. Pycho-Pass'i izleyebilirsin gayet güzeldir. Kötü değil de çirkin çizimler rahatsız etmezse 2 sezonluk Kaiji var. Bir bak bunların konusuna felan. İlgini çekmezse hiçbirisi dön buraya.

Code Geass'a benzesin diyorsan öncelikle Guilty Crown'a bak, geass kadar iyi olmasa da iyidir, onun dışında sevdiğin tarzı tam olarak anlamadım çünkü op-naruto ile diğer ikili birbirinden epey farklı :D..

Kafanda soru işareti oluşmasını istemiyor sırf eğlenmek için birşeyler istiyorsan Dragon Ball serisi iyi gelebilir sana.
Nurarihyon No Mago kaliteli bir Shounen'dir.Özellikle 2.sezon.
Shounen olarak geçmez ve bazı insanlar benimle aynı fikirde olmayabilir ama Sengoku Basara'da güzeldir.
2. Sezonu Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou oluyor değil mi?
Konusu idare eder, ilk birkaç bölümüne bakarım.

2. Sezonu Nurarihyon no Mago: Sennen Makyou oluyor değil mi?
Konusu idare eder, ilk birkaç bölümüne bakarım.
O animeyi ilk birkaç bölümde sevmeyebilirsin yalnız. Biraz dayan, ilk sezonun ortasından Sennen Makyou'nun sonuna kadar (sonunu sevmeyebilirsin) gayet iyidir. Dövüşler zevkli ve göze hoş gelen bir dövüş stili var ana karakterin.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık