Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Goodwill

Clannad konusunda Sacıt gereken açıklamayı yapmış :D, shonen ise bu dörtlü dışında herhangi bişey izlemediysen öncelik Dragon Bal'da olmalı, onun dışında Hitman Reborn ve D.Gray-man var, bu ikili içinde de reborn derim (gerçi ikisini de pek sevmem),

Ao no exorcist'in sadece bir tane special bölümü var (1 dk'lık olanları saymazsak, ki saymayalım zaten), o da filler tadında eğlencelik bişey, fena sayılmaz, shonen için izlediklerini yazsaydın tavsiye vermek daha kolay olurdu ama yinede izlemediklerin varsa yukarıdakilerden seçebilirsin..
D.Gray-man izlemedim onu izleyebilirim sağol.

benim tavsiyem another gerilim tarzında çok özel bir anime :) animeou da güzel bölümler var
slam dunk tabiki şiddetle öneriyorum sporu ve basketbolu seviyorsanız eğer
bellzebub tavsiye ederim ama son bölümü seyretme saçmalamışlar mangayla alakası yok :)

horriblesubs birde arkadaşlar bu sitede hemen hemen bir çok animenin bölümü yayınlanıyor içeiriği tam bilmiyorum ama eski bölümlere erişemiyorum bilgisi olan varmı hiç
Kendi sitelerini bilmiyorum da animeleri sonradan izliyorsan horriblesubs'tan takip etme. O grup genelde ilk olarak İngilizce çıkaran grup oluyor. Çevirileri çok sağlam olmuyor o yüzden. Eğer horriblesubs'ın çevirilerini bulmak istiyorsan Nyaa'da oluyor.

@Gutts,

Yahari ile başla, bakma ryuzaki ye :D, ve lise çok geniş bir tabir olmuş, komedi ağırlıklı mı olsun, ecchi ile aran nasıl vs. gibi biraz daha ayrıntılı bilgi versen aslında daha hoş olacak, tabi varsa bide izlediğin serilerin listesi :)..

"Dengeli" ilk beşim bu :D,

Angel Beats!
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
Kokoro Connect
Hyouka

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık