Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Kimse olayın ciddiyetini kavramıyor.Ben bilmiyormuyum millete sakurasou,angel beats,Chuunibyou önermeyi...İstiyorum hepsi kötü animeler izlesin anime kültüründen soğusun,en kaliteli serileri sadece ben izleyim :(
Bilinmeyen kaliteli serilerin ortaya çıkması için dayanışmak lazım :D Daha fazla yukino hayal et...

Kimse olayın ciddiyetini kavramıyor.Ben bilmiyormuyum millete sakurasou,angel beats,Chuunibyou önermeyi...İstiyorum hepsi kötü animeler izlesin anime kültüründen soğusun,en kaliteli serileri sadece ben izleyim :(
Şu söylediklerinde gözüme pek kaliteli gelmedi yalnız.Hele iki tanesinin ismini hiç duymadım.

Ecchi - lise falan gördüm :S KF bitmiş.
Artık tavsiye diyince senin " NO GOD PLEASE NO " repliğin aklıma geliyor :ehe:

Dün Berserk'i bitirdim tavsiye ederim.
AnimeOU çevirmiş ama 25 bölümü izlemektense 3 film olanı izleyin Animasyon garip ama hem kısa öz hemde daha kaliteli. :good:
Ecchi - lise falan gördüm :S KF bitmiş.
Abi sen işi bilmiyorsun ecchi abartılmadığı sürece dozunda olursa Komedide üstüne tanımam :good:
gerçi 2-3 yıldır adam akıllı ecchi - komedi izlemedim en son herkes süper seri diyordu HOTD'u izlemiştim güzel seriydi ama yersiz ecchi vardı mesela :good:

ecchi diyince illa don gördüm felan olayı olursa tabi kötü olur. ama ecchi olunca genelde aptal oğlan kıza aşık olur açılamaz olayları komedi oluyor :good: [ +18 şakalar veya kısa öz ]:oleyo2:
Not: Mesela Berserk'i okuyorum her yerde bir **** çıkıyor. Yersiz ama gerçekçiliği arttırıyor.
Demem o ki ecchi la bu izlemem demeyin :good:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık