Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Red Line diye anime filmi varmış. Tam detayları bilmiyorum da bilmem kaç yüzbin çizim ve baya bir yıl almış bitimi animasyon olarak iyi duruyordu ama izleme fırsatı bulamamıştım.

Ben komedisi bol ve ecchisi çok olmayan bir anime arıyorum.
Bir de shounen tarzı bilindik seriler hariç güzel bir dövüş animesi sahneleri güzel ve bellir bir mantığa oturmuş seriler de olabilir.Mesela Kenichi izleyecektim ama mangası devam ediyor sanırım ve anime bitmiş durumda.Eğer saçma bitmediyse o da iyi midir?
Yu Yu Haskusho'yu öneririm ben izlemeyenler varsa bütün bölümleri türkçe değil ama ingilizcesi iyi olanlar devam edebilir.Hunter x hunter yazan adam yazmıştı onu da.Ben beğenmiştim.Günümüz serilerinde olan bir çok şeyin bu seriden alınma olasılığı da var.

Komedi:
Danshi Koukousei no Nichijou
Kill Me Baby
Seitokai Yakuindomo
Ben izlediğim serilerin isimlerini hatırlayamadığım için kendime bir liste yapıcam artık ama bunlara da bakarım izlemiş miyim diye.Teşekkürler.
Hunter x hunter avatarını görünce ingilizcen iyiyse bence Yu Yu Hakusho'ya da bak izlemediysen.

İyidir bakmayı düşünüyorum ama ne zaman Allah bilir :D

Bu arada izlemeyen varsa Lupin the Third - Mine Fujiko to Iu Onna serisini öneririm içinde biraz ecchi olsa da çizimleri olsun konusu olsun pişman olmazsınız.
Sen bilirsin ama pişman olmazsın kesinlikle.
İlk dediğini izlemiştim de diğer 2'sine bakarım sağol tekrardan.

Yok OVA yeniden çekim, ilk seri bir yerden sonra mangadan sapıyor.
Oo çok iyiymiş ya bunu duyduğuma sevindim.Helsing'in 2 bölümünü izlemiştim ama çizim kalitesini hiç beğenmediğim için bırakmıştım.
Teşekkür ettim hocam.:good:

@Solid Snake
Aynen,berbat olduğu için 2 bölümden fazla dayanamamıştım.:ehe:

Öncelikle Redline muhabbeti dönmüş, izlemeyen varsa kesinlikle izlesin, %99 seversiniz,

Beyler sizce çizim ve animasyon olarak en kaliteli olarak gördüğünüz 5 animeyi yazarsanız sevinirim.

Verilen cevaplara göre yarın birisini izlemeye başlayacağım. Shingeki no Kyojin,HxH bana göre oldukça kaliteliydi mesela.
Bu konuda filmler ön plana çıkar genelde ama sanırım sen seri bişeyler istiyorsun, shingeki ve hunter'ı izlemişsin onları yazmaya gerek yok,

Hellsing Ultimate
Berserk Ougon Jidaihen
Fate/Zero
Tasogare Otome x Amnesia
Steins;Gate

Ben komedisi bol ve ecchisi çok olmayan bir anime arıyorum.
Bir de shounen tarzı bilindik seriler hariç güzel bir dövüş animesi sahneleri güzel ve bellir bir mantığa oturmuş seriler de olabilir.Mesela Kenichi izleyecektim ama mangası devam ediyor sanırım ve anime bitmiş durumda.Eğer saçma bitmediyse o da iyi midir?
Yu Yu Haskusho'yu öneririm ben izlemeyenler varsa bütün bölümleri türkçe değil ama ingilizcesi iyi olanlar devam edebilir.Hunter x hunter yazan adam yazmıştı onu da.Ben beğenmiştim.Günümüz serilerinde olan bir çok şeyin bu seriden alınma olasılığı da var.
Ouran High School Host Club
Chuunibyou Demo Koi ga Shitai
Yahari Ore no Seishun Love Comedy wa Machigatteiru
Angel Beats!
Baka to Test to Shoukanjuu
Seitokai Yakuindomo
Danshi Koukousei no Nichijou

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık