Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Anime Tavsiyesi

Şöyle hanımlar dövüşecek erkeklerde patlamış mısır alıp bunları kahkahayla izleyecek.Böyle bir ecchi var mı ? Varsa ben bile izlerim :D

Hanımların dövüştüğü ecchi istiyorum...
Aydınlat beni luffydesper-sama...
Tam uyumaya giderken çok güzel bir soru oldu. Haliyle akla ilk Ikkitousen serisi geliyor bunun yanı sıra, Sora no otoshimono, Sekirei, Tenjou Tenge, Freezing, Shikabane Hime Aka. Bu saatte de ancak bu kadarı hatırlanır :)

Tam uyumaya giderken çok güzel bir soru oldu. Haliyle akla ilk Ikkitousen serisi geliyor bunun yanı sıra, Sora no otoshimono, Sekirei, Tenjou Tenge, Freezing, Shikabane Hime Aka. Bu saatte de ancak bu kadarı hatırlanır :)
Geçen Ikkitousen, Sekirei dedim dayak yiyordum. :/
Sağolasın... En kısa zaman da izleyeceğim. :cool:
Bittiklerin de yeni tavsiyelere açığım. :oleyo2:

Zerdus

Fazla popüler olmayan eğlenceli bi anime önerirmisiniz konu pek fark etmez her türlü anime izliyebilirim yeterki ecchi falan olmasın

Zerdus

@frtztrk
Malesef animelist'im yok ama popüler serilerin hemen hemen hepsini izledim spor animelerine ayrı bi ilgim var one outs,slam dunk,kuroko falan o tarz animeler ayrı bi hoşuma gidiyor

@frtztrk
Malesef animelist'im yok ama popüler serilerin hemen hemen hepsini izledim spor animelerine ayrı bi ilgim var one outs,slam dunk,kuroko falan o tarz animeler ayrı bi hoşuma gidiyor
Öncelikle Hajime no İppo'dan gireyim ki büyük ihtimal izlemişsindir.

Area no Kishi; Futbolla ilgili bir anime hepsini izlemedim ama bir kısmını izledim 20 bölüm falan dene çok sıkıcı bir anime değil.
Diamond no Ace; Beyzbol ile ilgili bir anime devam etmekte şu an 29 bölüm yayınlandı 52 bölüm sürecek. Çok özel bir yanı yok açıkçası ama spor animesi gideri var.
Haikyu; Voleybol animesi yeni başladı 4. bölümdeydi sanırım haftalık takip etmeyi seviyorsan animeleri bir göz atabilirsin.

Bunlar dışında kendi listemden rastgele;
HunterxHunter; Konusunda mesajını gördüğümü hatırlamıyorum izlmediysen kesin öneridir. Shounen tarzı.
Kill la Kill; Biraz alışılmışın dışında çizimlere sahip sürekli aksiyon içeren ilginç bir konusu olan bir anime. Echi sevmiyorum demişsin ben de sevmem ancak bundaki echi beni rahatsız etmedi tabi söz veremem seni etmeyeceğine.
Pyscho Pass; Gelecekte geçen toplum eleştirisine kayan çok kaliteli bir yapım gerçi bu da popülerdi ama yine de önermek istedim.
Zetsuen no Tempest; İlginç bir anime sonunu çok sevmesemde olayların işlenişi güzeldi.

Zerdus

@frtztrk
Hajime no ippo seyredilmezmi ya :) yazdıkların içinde izlemediğim 4 anime var izlerim şimdi yavaş yavaş yorum için teşekürler.

Rose of Versailles'u tavsiye ederim dram ve romantizim mükemmel bir tarihi anime çizimler yapılış tarihine göre gayet güzel ve baş karakter benim en sevdiğim kadın karakter oldu.

Beyler sizce çizim ve animasyon olarak en kaliteli olarak gördüğünüz 5 animeyi yazarsanız sevinirim.

Verilen cevaplara göre yarın birisini izlemeye başlayacağım. Shingeki no Kyojin,HxH bana göre oldukça kaliteliydi mesela.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık