Bokuto ve Kuroo çok manyak ikili daha çok gösterirler umarım
Serinin adı Diamond no Furuya olacaktıDiamond no Ace 2 - 34
Bu diamond no ace harbiden kanser eder arkadaş. Yine şansıyla yırttı bizim oğlan. Diğer atıcının atışları izlerken ben tırsıyorum. O atışa nasıl vuracaklar merak ediyorum .
Furuya nın olduğu bölümler çok uzunmus gibi geliyor bana. İzle izle bitmiyor bölüm. Ama dünkü bölüm hemen bitti garip birşey.Serinin adı Diamond no Furuya olacaktı
God Eater de öyle ocakta gelecek 2-3 bölümü galiba moda olmuş .Kekkai Sensen güzel seriydi de öyle bir seriden daha sıradışı bir son bekliyordum
Bir de bu son bölümleri daha sonra yayınlamak yeni moda mı?
Çıkmış mı son bölüm Kaç ay bekledik ya neyse bir ara izlerim :/ Bu kadar uzun bir sensende gördüm ben.Kekkai Sensen güzel seriydi de öyle bir seriden daha sıradışı bir son bekliyordum
Bir de bu son bölümleri daha sonra yayınlamak yeni moda mı?
Ippo sarmamış Tsubasa izliyeceğim diyorsun intihar edersinslam dunktan sonra hajime no ippo da sarmadığına göre ben spor animelerini sevemiyorum demektir. Yine de şansımı tsubasa remake ile denesem mi?
küçükken nasıl izlerdim hatırlıyorum halbuki. Tsubasanın bir tepeden her topu tutan kaleciye yolladığı top sahnesi hala aklımda. adını hatırlamıyorum kaleciinin ama tenis topu amerikan futbolundaki topla falan karşısına dikilenler vardıIppo sarmamış Tsubasa izliyeceğim diyorsun intihar edersin