Şu spor animelerinden keyif alabiliyor musun cidden de? :/Diamond no Ace S2 33
Adam bıkmadı Sawamura'yı gömmekten yazıktır arkadaş Sanji bu kadar ezilmedi. Senin karakterin değil mi lan bu komşunun çocuğunun karakteri mi ayıp be adam
Şu spor animelerinden keyif alabiliyor musun cidden de? :/Diamond no Ace S2 33
Adam bıkmadı Sawamura'yı gömmekten yazıktır arkadaş Sanji bu kadar ezilmedi. Senin karakterin değil mi lan bu komşunun çocuğunun karakteri mi ayıp be adam
Evet Japonlar böyle aksiyon tarzı yapıyorlar eğlenceli oluyor izlemesi.Şu spor animelerinden keyif alabiliyor musun cidden de? :/
İlginç. :/ Geçenlerde bir basketbol animesinin bir sahnesine denk gelmiştim. Adam öyle hızlı manevra yapıyordu ki diğerlerinin ayakları falan kırılıyordu o derece. :S Başka türlerde doğa üstü şeyler hiç sorun olmuyor ama spor türlerinde acayip sırıtıyor nedense. :/Evet Japonlar böyle aksiyon tarzı yapıyorlar eğlenceli oluyor izlemesi.
Bu Dia baştan beri tam gaz mı gidiyor yoksa bir yerden sonra mı açılıyor?Evet Japonlar böyle aksiyon tarzı yapıyorlar eğlenceli oluyor izlemesi.
İzleye izleye Kuroko no Basuke izlemişsin Ping Pong izle.İlginç. :/ Geçenlerde bir basketbol animesinin bir sahnesine denk gelmiştim. Adam öyle hızlı manevra yapıyordu ki diğerlerinin ayakları falan kırılıyordu o derece. :S Başka türlerde doğa üstü şeyler hiç sorun olmuyor ama spor türlerinde acayip sırıtıyor nedense. :/
Ama izlemeyi deneyeceğim yine de.Var mı tavsiyen?
Haikyu güzel onu izleyebilirsin. Eski animeleri seviyorsan Slam Dunk da güzeldir. Diamond no Ace biraz daha böyle sporla ilgili direk aksiyon değil yani.İlginç. :/ Geçenlerde bir basketbol animesinin bir sahnesine denk gelmiştim. Adam öyle hızlı manevra yapıyordu ki diğerlerinin ayakları falan kırılıyordu o derece. :S Başka türlerde doğa üstü şeyler hiç sorun olmuyor ama spor türlerinde acayip sırıtıyor nedense. :/
Ama izlemeyi deneyeceğim yine de.Var mı tavsiyen?
Aslında başıyla sonu arasında pek tempo farkı yok ama ana karakter olarak tüm takımı düşünmen lazım yoksa sinir bozucu oluyor.Bu Dia baştan beri tam gaz mı gidiyor yoksa bir yerden sonra mı açılıyor?
Vizelerden sonra maraton yapmalık bir şeyler arıyordum. Bunu izleyeyim.Aslında başıyla sonu arasında pek tempo farkı yok ama ana karakter olarak tüm takımı düşünmen lazım yoksa sinir bozucu oluyor.
Tamamdır, listeye ekledim.Bu Dia baştan beri tam gaz mı gidiyor yoksa bir yerden sonra mı açılıyor?
İzleye izleye Kuroko no Basuke izlemişsin Ping Pong izle.
Haikyu ismi bu aralar çok gözüme battı, ondan başlayayım öyleyse.Haikyu güzel onu izleyebilirsin. Eski animeleri seviyorsan Slam Dunk da güzeldir. Diamond no Ace biraz daha böyle sporla ilgili direk aksiyon değil yani.
Haikyuu iyi seridir, çizimleri falan çok iyidir gaza getirir.Tamamdır, listeye ekledim.
Haikyu ismi bu aralar çok gözüme battı, ondan başlayayım öyleyse.