İyi bari Netero ölmemiş : ))
Shuumatsu no Valkyrie fragmanı çıkmış.
İzlerim ben bunu. Nedir ne değildir diye mangasının ilk bölümünü de baktım. Tek turnuva arcından oluşacak kısa bir seri olacak sanırım. Aksiyonu güzel olacaktır diye tahmin ediyorum. Çok seksi bir Afrodit çizmişler ayrıca onun seksiliğinin hatırı dahi yeter seriyi izletmeye. Valkyrie de fena değil.
Shuumatsu no Valkyrie fragmanı çıkmış.
Hmmmmm.... Başlayalım bakalım yeni seriye.......İzlerim ben bunu. Nedir ne değildir diye mangasının ilk bölümünü de baktım. Tek turnuva arcından oluşacak kısa bir seri olacak sanırım. Aksiyonu güzel olacaktır diye tahmin ediyorum. Çok seksi bir Afrodit çizmişler ayrıca onun seksiliğinin hatırı dahi yeter seriyi izletmeye. Valkyrie de fena değil.
Zeus ile de her yönden benziyor reisİyi bari Netero ölmemiş : ))
Ben geçen yıl 20 sayı kadar okumuştum da işleniş çok sarmamıştı, okunur ama değişik bir tarzı var. Aylık çıkıyor zaten dövüşler de kısa değil, devam eder daha. Dövüş turnuvası seviyorsan kesinlikle Kengan Ashura oku derim en sağlam dövüş mangası benim için.İzlerim ben bunu. Nedir ne değildir diye mangasının ilk bölümünü de baktım. Tek turnuva arcından oluşacak kısa bir seri olacak sanırım. Aksiyonu güzel olacaktır diye tahmin ediyorum. Çok seksi bir Afrodit çizmişler ayrıca onun seksiliğinin hatırı dahi yeter seriyi izletmeye. Valkyrie de fena değil.
The meme tutucu insanlık tarihinin en şanslı kölesi.Hmmmmm.... Başlayalım bakalım yeni seriye.......
Spartaküs kekem olmasa köleliğe bakışım değişecekti neredeyse................The meme tutucu insanlık tarihinin en şanslı kölesi.
Aniden açınca hemen kapatmak zorumda kaldım etrafımda insanlar vardıHmmmmm.... Başlayalım bakalım yeni seriye.......
Sanat bu sanat........Aniden açınca hemen kapatmak zorumda kaldım etrafımda insanlar vardı