Özel olarak belirtilmiş.: Saint Seiya, Yu-Gi-Oh!, Death Note
Bu 3 seri ise hiç oy alamamış.
@kuroashi.no.sanji1993 yakar mıyız Japonya'yı
Püü Allah ıslah etsin bunları :/Özel olarak belirtilmiş.: Saint Seiya, Yu-Gi-Oh!, Death Note
Death Note'u anlarım ama Yu-Gi-Oh! a oy vermemek nedir?Özel olarak belirtilmiş.: Saint Seiya, Yu-Gi-Oh!, Death Note
Death Note anlar mısın ? :/ Yahu Death Note Popüler Anketlerinde zirveye oynayan bir seri :/ Nasıl anlıyorsun.Death Note'u anlarım ama Yu-Gi-Oh! a oy vermemek nedir?
Aslında Yugioh'u çok eskiden izlediğim için seri hakkında küçük bir şey bile hatırlamıyorum. Nedenini az özetler misin? Attığın linke baktığım zaman grafikleri biraz tuhaf karşıladım.
Tamam şaka yapıyorum. Üstüme gelme çok fena gerildim.Death Note anlar mısın ? :/ Yahu Death Note Popüler Anketlerinde zirveye oynayan bir seri :/ Nasıl anlıyorsun.
Daha önce dediğim gibi bu listeyi oylayanlar hepsi popüler kültür kölesi tipler.Bu yüzden Kimetsu no başta.Yu-Gi-Oh ve Death Note gibi başyapıtlar bu listelerde bulunmaz.Özel olarak belirtilmiş.: Saint Seiya, Yu-Gi-Oh!, Death Note
Çok fazla değişti. Oyun mekaniği vs. Bir de her seride ana karakter ve konsept değişti. İlk ana karakter bunlar. Aynı bedende iki ruh.Aslında Yugioh'u çok eskiden izlediğim için seri hakkında küçük bir şey bile hatırlamıyorum. Nedenini az özetler misin? Attığın linke baktığım zaman grafikleri biraz tuhaf karşıladım.
Bir de o çocukları görünce biraz tuhaf oldum :/