Hala etkisini gösteriyor.22. Hokuto no Ken with 7.000 points.
Hala etkisini gösteriyor.22. Hokuto no Ken with 7.000 points.
6 ayda bir çıktığı içindir. Birde şimdi fark ettim. Hnk 22. sırada. Chainsaw Man 58. sırada. HAH!Tam liste yayınlandı:
Dr.Stone en son sırada görmeye dayanamadım. Berserk'te baya iyi çizimleri ve kaliteli bir hikayesi olduğu söyleniyordu ama neden bu kadar düşük onu anlamadım.
Kimetsu no Yaiba'yı birinci sıraya layık gören bir topluluktan birşey beklememen lazım.Hayatında Golden Age Arcı okumamış tiplerin listeyi oyladığı çok belli.Tam liste yayınlandı:
Dr.Stone'u en son sırada görmeye dayanamadım. Berserk'te baya iyi çizimleri ve kaliteli bir hikayesi olduğu söyleniyordu ama neden bu kadar düşük onu anlamadım. Yani elbet kişisel zevktir ama Fire Force gibi çerezlik seriden kat be kat daha iyilerdir Dr.Stone ve Berserk.
Şu tanımın eksiği var fazlası yok. Çöpetsunun aldığı oya bakınca iplenmeyecek bir liste olduğu anlaşılıyor zaten çok takılmamak lazım.Tam liste yayınlandı:
Dr.Stone'u en son sırada görmeye dayanamadım. Berserk'te baya iyi çizimleri ve kaliteli bir hikayesi olduğu söyleniyordu ama neden bu kadar düşük onu anlamadım. Yani elbet kişisel zevktir ama Fire Force gibi çerezlik seriden kat be kat daha iyilerdir Dr.Stone ve Berserk.
One punch man neden yok kiTam liste yayınlandı:
Puan almıştır ama ilk 100'e girememiştir. Aslında girmesi gerekiyordu cidden ama anlayabilmiş değilim.One punch man neden yok ki
Şaşırtıcı.İzler miyim sıra gelir mi bilmem ama animelistte sıraya alacağım.Hala etkisini gösteriyor.
Dediğim üzere yurt dışında büyük bir etki yaratmasa da Japony'da hala en çok sevilen serilerden biridir.Popülerlik listesi ya bu bariz.Kiminin Slam Dunk gibi 90 zamanı okuyan kitlesi var kiminin de yeni.Slam Dunk'a oy verenlerin yaş ortalaması yüksektir yani.
Şaşırtıcı.İzler miyim sıra gelir mi bilmem ama animelistte sıraya alacağım.