Dimi? Tek seçilen o olmalıydı halbuki.
Dimi? Tek seçilen o olmalıydı halbuki.
Japonlar manga anlayışı ayrı bir seviyede ben onu anladım bu anketten.Herifler ciddi ciddi Kimetsu no Yaiba'ya Slam Dunk'tan fazla oy vermiş.
Detevtive Conan'ı okumadığım için merakımdan bir soru soracağım, onun 4.sırada olması hakkında ne düşünüyorsunuz?Kimetsu no Yaiba birinci olamamış demek :/
Biz farkında olmasak bile Detective Conan Japonya'da gayet popüler bir seri.Uzun olsada bazı bölümleri okumaya değer olduğunu düşünüyorum.Detevtive Conan'ı okumadığım için merakımdan bir soru soracağım, onun 4.sırada olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Animesi hala her gün yayınlanan bir seri diye biliyorum. Japonlar için önemli. Doraemon da görebilirdik aslında.Detevtive Conan'ı okumadığım için merakımdan bir soru soracağım, onun 4.sırada olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Sake tiner gibidir Kenshiro kun Japon'a yaramıyor her zaman.Dimi? Tek seçilen o olmalıydı halbuki.
Ben Barbar Conan'ı biliyorum dedektif olanı bilmiyorumDetevtive Conan'ı okumadığım için merakımdan bir soru soracağım, onun 4.sırada olması hakkında ne düşünüyorsunuz?
Demek Gintoki bu yüzden böyle.Sake tiner gibidir Kenshiro kun Japon'a yaramıyor her zaman.
İnternete düştü diye biliyorum ama bildiğim sitelerde hala yok.Büyük ihtimal bu yılın ilk yarısı gelir.Kimetsu no Yaiba'nın filmini ne zaman izleriz tahmini olan var mı?
Torrentte baktım sinema çekimi vardı. Bir hafta önce bakmıştım.Kimetsu no Yaiba'nın filmini ne zaman izleriz tahmini olan var mı?
7'den sonrası:Asahi TV Şovu, 150.000 manga severin katılmış olduğu "en sevdikleri manga" anketini incelemiş ve One Piece Mangası 33,600 oyla ilk sırada yer almış.
İlk 7 sıra:
- One Piece: 33.600
- Kimetsu no Yaiba: 29.100
- Slam Dunk: 26.700
- Detective Conan: 25.400
- DRAGON BALL: 22.400
- Attack on Titan: 21.900
- Naruto: 19.800