Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Akainu Korsan Olsaydı

Akainu korsan olsaydı, hangi seviyede olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    286
Bu arada yonkou olmasina ihtimal vermiyorum hasta yasli adam beyzbiyik 1 yumrukta az daha olduruyordu adami shanksta yonkuo beyazbiyik dedemiz shanksa dunku cocuk demesine ragmen akauni tirsti 1 tanede shanks caksa bu adam gidiciydi yonku olamaz shicibukai de az gelir tas catlasa 530 m beri odulu olan shicibukai olur lawin 400 kusur varsa 530 normaldir...

akainu korsan olacağına denize atlıyacağını düşünüyorum... bu adamın korsanlara karşı olan tutumunun sadece görev aşkından ileri geldiğini veya sadece hırsından kaynaklanmıyordur... neyse kendisi bi yonkou kaptanı gücünde olabilir ama tayfası olmadan mümkün değil ...

şöyle söyleyeyim en güçlü süper nowa olurudu o zaman abi gorduk ıste yonko gucunu op ızleyıcılerının hepsı sahıt oldu WB 2 attı darmaduman oldu adam
kizaru süpermovaların 4 tanesini tek harcadı yara almadan 4 tane daha olsa onlaraıda harcardı. akainu garanti yonkou gücünde adam ama bir wb veya shanks degil bence

akainu yonkou kaptanına denktir bunun tartışması bile olmaz bana göre, wb başka bi dünyanın adamı zaten yaşlıda olsa bi amiralden güçlü olması şaşırtıcı değil adamın ünvanı büyük

şu wb en güçlü yonkoudur diğerlerinin tartışması olmaz falan filan diyenleri anlamıyorum arkadaş wb dışında hangisinin ne özelliğini biliyoruz ki o güçlü bu tırt diyosunuz :of:

dünyanın en güçlü insanı diye beyazsakalı açıklayıp daha sonra big mom veya kaidou çıktığı zaman ''şaka yaptım şaka en güçlü beyazsakal değil bu'' demeyeceğini düşündüğü için insanlar beyazsakalın tartışmasız en güçlü olduğunu düşünüyor.

Ama benim anlamadığım nokta aynı kişinin ''Yonkou-Güç Dengeleri'' adlı konuda beyazsakal'ı shanks'ın gerisinde tutup ''Shanks en güçlüdür ama yonkoular arasında pek fark yok hepsi denktir'' derken bu konu altında akainu yonkou seviyesindedir demesi.
Bu banaydı sanırım. Shanks bana göre Wb'den güçlüdür ama 0,1 tık daha güçlüdür ve yonkoular genel olarak birbirlerine denktir dedim. Bu konuda ise en güçsüz yonkounun bigmom olduğunu düşündüğümü ve akainu'nun muhtemelen ona yakın güçte olduğunu düşündüğümden oda yonkou olurdu dedim. Bigmom'dan güçlü demedim. Wb inanılmaz bi şekilde öfkelenene kadar akainu ile eşit bi şekilde kapışıyolar farkındaysan yani bu adam birebir yonkou ayarı olmasada kaptanlarla dövüşebilecek kapasitede. Çıkıpta shic olur ya da nova olur dicek halim yok yonkou olurdu ve o grubun en zayıf halkası olurdu dedim. Aslında seviyorum Wb'ye olan saygı sevgiden dolayı insanların Wb karşıtı bi görüşe verdiği tepkileri ama direk söylerseniz daha iyi olur ben Shanks'ın wb'nin yaşlı halinden daha güçlü olduğunu düşünüyorum hala, nedenlerinide yazdım ama cevap veren çıkmadı her zamanki gibi dünyanın en güçlü adamı wbdir denmiş mangada daha neyi tartışıyosunuz uleyn tarzi yaklaşımlar geldi.

zaten neyin ne olduğu çıkar ilerde.. amiralin neden yonkoudan güçsüz olduğu düşünülüyor onuda anlamadım ya.. korsanlar içindeki en güçlüler bu 4 korsan. denizcilerde ise en güçlü amiraller. bana göre bir farkı yok yonkou kaptanıyla amiral arasında, marco gibi çok hızlı bi karakter bile akainunun haki savunmasını aşamadı. wb gibi hakinin üstadı bir adam bile akainuyu hazırlıksız yakalayıp oturtabildi darbesini.. zaten bu adamlara darbe vurmak bile çok zorken ki vurdun diyelim hayvani dayanıklılığa sahipler.. dünyanın en güçlü yumruğunu koca marinefordu ikiye ayıran o yumruğu direk olarak yedi adam yinede bilincini kaybetmedi. sonuç olarak bana göre amiralle yonkou kaptanı eşittir.

Yalnız niye denizciler gidip yonkou kesmiyor diyorsunuz da bir yonkouyu yeni dünyada indirmek demek denizci kuvvetlerinde çok büyük kayıplara neden olmak demek Akainuya Kizaruya bişey olmaz olan denizci askerlerine oluyor çok kayıp var bunları hesaplamadan hadi gidip yonkou alalım zaten güçlüyüz denilir mi.

Law söyledi zaten denizciler birşeyler karışıtırıyor karargah yeni dünyaya taşındı merak etmeyin yonkou indirirlerse süpriz olmayacak.

Sorunun şöylesi daha makul sen karargahı 4 imparatorun ortasına taşı adamların mekanına üss kur ama yonkoular gidip yıkamasın?
Kolay değil o işler kendine güvenen yonkou gidip yıkar yada zarar verir ,yıkacakları yok ama insan bekliyor işte.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık