kizaru süpermovaların 4 tanesini tek harcadı yara almadan 4 tane daha olsa onlaraıda harcardı. akainu garanti yonkou gücünde adam ama bir wb veya shanks degil benceşöyle söyleyeyim en güçlü süper nowa olurudu o zaman abi gorduk ıste yonko gucunu op ızleyıcılerının hepsı sahıt oldu WB 2 attı darmaduman oldu adam
Bu banaydı sanırım. Shanks bana göre Wb'den güçlüdür ama 0,1 tık daha güçlüdür ve yonkoular genel olarak birbirlerine denktir dedim. Bu konuda ise en güçsüz yonkounun bigmom olduğunu düşündüğümü ve akainu'nun muhtemelen ona yakın güçte olduğunu düşündüğümden oda yonkou olurdu dedim. Bigmom'dan güçlü demedim. Wb inanılmaz bi şekilde öfkelenene kadar akainu ile eşit bi şekilde kapışıyolar farkındaysan yani bu adam birebir yonkou ayarı olmasada kaptanlarla dövüşebilecek kapasitede. Çıkıpta shic olur ya da nova olur dicek halim yok yonkou olurdu ve o grubun en zayıf halkası olurdu dedim. Aslında seviyorum Wb'ye olan saygı sevgiden dolayı insanların Wb karşıtı bi görüşe verdiği tepkileri ama direk söylerseniz daha iyi olur ben Shanks'ın wb'nin yaşlı halinden daha güçlü olduğunu düşünüyorum hala, nedenlerinide yazdım ama cevap veren çıkmadı her zamanki gibi dünyanın en güçlü adamı wbdir denmiş mangada daha neyi tartışıyosunuz uleyn tarzi yaklaşımlar geldi.dünyanın en güçlü insanı diye beyazsakalı açıklayıp daha sonra big mom veya kaidou çıktığı zaman ''şaka yaptım şaka en güçlü beyazsakal değil bu'' demeyeceğini düşündüğü için insanlar beyazsakalın tartışmasız en güçlü olduğunu düşünüyor.
Ama benim anlamadığım nokta aynı kişinin ''Yonkou-Güç Dengeleri'' adlı konuda beyazsakal'ı shanks'ın gerisinde tutup ''Shanks en güçlüdür ama yonkoular arasında pek fark yok hepsi denktir'' derken bu konu altında akainu yonkou seviyesindedir demesi.