Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Akainu Korsan Olsaydı

Akainu korsan olsaydı, hangi seviyede olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    286
yonkou WB korsanları değil direk WB.
Yonkou 4'ler yani 4 korsan :
WB korsanları=Yonkou
Yonkou grubunun lideri kaptanı=WB

Yani WB için de direk yonkou diyebilirsin yada tümüne de, tıpkı Hasırşapka korsanları demen gibi birşey WB korsanları da diyebilirsin yonkou da, aynı kapıya çıkıyorlar.
Yonkou kaptanı dediğin şey WB oluyor burada yani o grubun kaptanı.

Yani denizciler yonkou ile savaşıyoruz dediklerinde tek WB ile değil oradaki herkesle savaşıyorlar demektir.

kardeş yonkou 4 imparator demek.Yani tayfaları dahil değil.Denizciler yonkou'yla savaşmıyorlar yonkou tayfasıyla savaşıyorlar.
Kardeş aynı şey oluyor ne WB 'siz o gruba yonkou diyebilirsin nede o tümenler olmadan tek başına WB'e yonkou diyebilirsin zaten ten başına yonkou olan var mı?
O adamların toplamına kaptanlık eden en güçlü korsan var o korsana da yonkou deniliyor 4 büyük korsan yani , işte yonkou kaptanı mevzusuda sitede o kaptana verilen ad, işin özü WB korsanları ,Shanks korsanları bunlar hep bir bütün tek başına yonkou olunamaycağı için Shanks'a yonkou dediğinde onun tüm adamlarını kastediyorsun zaten Kızılsaç korsanları= yonkou yada yonkou korsanları.

Soytarii26

Kelime anlamı itibariyle tek kişiyi kastediyor gibi sanki yon=dört ou=kral demekse, düz mantık çeviri yapınca dört kral gibi oluyor yani kastedilen sadece dört kişi. Ama kral olabilmek için de güçlü bi rayfaya ihtiyaç var sonuçta tam olarak herkesin anlaşacağını sanmıyorum ben bu konuda ben de kararsızım ne nedir :D

Şimdi örnek vermek gerekirse Shanks Marineford'a tayfası olmadan gelse savaşı bitirebilir miydi sizce? Yonko Shanks denilince akla ilk olarak Shanks sonra da arkasındaki tayfası geliyor.

Zaten başlıktan da anlattığım gibi yonkou olacak kişi Akainu yani o grubun en tepesindeki isime tek başına yonkou diyebiliriz ama tek başına yonkou olunmuyor başlıkta Akainu'nun gücü yonkou olmaya yeter mi demek istedim aslında ,Shanks yonkoudur yani imparator biz Ben backmana yonkou demiyoruz mesela ama bir kişi tek başına o ünvanı alamıyor bu yüzden yonkou korsanları yada yonkou dediğimizde aklımaza Ben backmanda gelir Yassopta gelir genel bir kavram olarakta kullanırız tek bir kavram olarakta , ordu askerleri demek ordu demek gibi.

Aynı şeyi söylüyoruz aslında bu konuda ama ben genel kavram olarak kullanmadım başlıkta direk Akainu korsan olsa nasıl bir güce ulaşırdı demek istedim.:)

Neyse başlıktaki konuya yönelelim Akainu korsan olsa ne halt olurdu.

2 tarafta anlaşamayacak zaten.

bhdr

Böyle güçlü ve iyi bir organizasyon yöneticisi ortalığı kasıp kavururdu. KK olamayacağı kesin, ama bir yonkou olurdu heralde.(KK luffy olacak çünkü:) )

Bir WB yada Shanks olamazdı. Linlin ve Kaido'nun gücünü bilmeden yorum yapmakta doğru olmaz. Ama bir yonkou seviyesine gelemezdi. Arada kalırdı diyebilirim.

WB nin içnie 250 tane mermi girmeseydi akainu nun suratını görmek isterdim. Yonkou olamaz diye düşünüyorum .

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık