Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Akainu Korsan Olsaydı

Akainu korsan olsaydı, hangi seviyede olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    286
Shanksla niye mi savaşmadı:
Adam WB den plazayı ayıran yumruğu yedi üstüne tüm WB korsanlarıyla savaştı zaten yaralı haldeydi tüm tayfası ordayken savaşı bitirmek için geldim diyen shanksla niye savaşsın?
Sen sanıyormusun ki WBe kafa tutan akainu sağlam halde shanksla savaşmaktan çekinsin.(yener yenmez meselesi değildir savaşırdı shanksla)
E.oda akainu WB ile ilgili o kadar sahne çizdi sen görmezden geliyorsun onları WB vs akainu birde WB vs BB e bak karşılaştır savaşlarını bak bakalım kim daha güçlü yada ace ve akainu yada ace vs BB e bak ter atan BB i izle 2 meyve gücünü almasına karşın Akainuyu görünce kaçıyor bu adam plan felan bahane.

@Jazz Yonkou Dediğin adam, o sıfatı geç Dünyanın en güçlüsü, Shanks desen zaten Şapkanın taşıyıcılarından biri ve bu durumlar Yonkou olayını geçtiklerini gösterir.
Akainu'nun BB'den üstün olduğunu ODA gösterdi,Burda varsayım yok olan bişey var.
Dota oynamışsan daha iyi bilirsin güçü senden yüksek olan bi boss olsa dahi yanındaki 2 yada 3 kişiyle rahat dalıp kayıp vermeden alırsın ama bu elemanlar direk koşu yaptılar.
Birde Akainu=Filo Amirali Kazma değil bi zahmet izin verinde Filo'nun başında Yonkou eş değeri biri olsun.... (Hala adama Amiral diyip duruyorlar)

Not:Shanks hariç Akainu görünce Topuk yapmayacak Yonkou yoktur derim(BB'yi zaten gördük), Akainu'yuda günahım kadar sevmem. İşte yergiye karşı övgü.

@RedTeroR Bu adamlar Yonkou güç sınırını aşmış diyorsunda Yani aklıma Yonkou denilince bu isimlerden başkası gelmiyor. Bana de ki Yonkou güç sınırı bu Akainu da bunun üstünde tamam Yonkou olur diyeyim. Ben gördüğümle kıyaslıyorum yonkou ünvanına sahip olan ve güçlerini aşağı yukarı gördüğümüz Wb ve Shanks karşısında özellikle Wb karşısındaki halini gördük diğer iki Yonkouyu bilmem daha güçlerini görmedim ama güçlerini gördüğüm iki Yonkou karşısında Akainu güçsüz kaldı. BB kaçtı ama o zaman yonkou değildi ayrıca korkup kaçmış olabilir yada güç kontrolünde sıkıntısı vardı veya gereksiz maceraya girmek istemedi olamaz mı ? Özet olarak güçleri belli olan bu iki Yonkou arasında ben Akainuya Yonkou ayarında demem. Diğerlerini de göreyim o zaman fikrim değişebilir. Birde Filo amiralı olmuş ama uzun bir vs sonucu buradan da amiraller ile Filo amiralı arasında fazla güç farkı görmüyorum ben

@Jazz luffy daha 100. bolümlerde Shic indirdi ama gel görki şu an bile Mihawk'ı yada Dof'u yenebilir mi ?
hiç sanmıyorum...(Her yonkou aynı ayardır demek baştan karar vermek olur)

Gösterilmiş yonkou'lar onlar olsada bu gösterilenler En iyilerin savaşında boy gösterdikleri için diğerlerinden öndedirler.
Şayet öyle olmasaydı zaten en iyilerin savaşı olmazdı.

Mihawk gösterildiğinde Dünyanın en iyi kılıç ustası olarak gösterildi ve bu sıfat Shicbukailiği aşıyor.
WB gösterildiğinde En güçlü olarak gösterildi.
Kalkıp bu adamların ilk çercevelerini değilde diğer konumlarını ön planda tutmak işe geldiği gibi davranmaktır.

Akainu'ya gelirsek sende biliyorsun Roger bile Marine'lerle köşe kapmaca oynamış yanı Yonkou üstü olsan dahi Marine'de bi eşin var gibi gibi.
Koskoca Marine'de Yonkou değeri adam yoktur demek bana mantıksız geliyor ve kalkıp tüm filo'yu Yeni Dünyaya Taşımak daha bir tane yonkou gücünde olmayan adamın olmazken bunu yapmak ! Heralde tüm Yaşlılar aklını yitirmiş olmalılar.

@RedTeroR Her Yonkou aynı ayardadır demiyorum ama Yonkou ise o konumu koruyabilecek durumda olması gerekmez mi ? Gerek Marine gerek rakiplerine karşı filoyu yeni dünyaya taşımış olabilir ama orayı kendi tek başına savunacak değil. Zaten bende bu adamı eziklemiyorum çok güçsüz demiyorum Mihawk demişsin bende Akainu, Mihawk gibi bir Shici olur diyorum güçlü ama Shici. Neyse RedTeroR kardeş burdan sonra hep görüş bildirme gibi olacak yani tam bir sonuca varılacak gibi değil en azından benim açımdan böyle
Hayırlı günler:)
Edit: Konu içinde birine yanlış bir davranışta bulunduysam affola

Yonkou olabilirdi.Açıkçası Big mom logia çıkarsa buna %100 emin olabilirim.Yonkou olmasa bile kesinlikle 2. adam olur.Moria gibi yonkouya yenilince vazgeçeceğinide sanmıyorum Kid tarzı olurdu akainu yeni dünyada taş üstünde taş baş üstünde baş komazdı :D

@Jazz Yonkou Dediğin adam, o sıfatı geç Dünyanın en güçlüsü, Shanks desen zaten Şapkanın taşıyıcılarından biri ve bu durumlar Yonkou olayını geçtiklerini gösterir.
Akainu'nun BB'den üstün olduğunu ODA gösterdi,Burda varsayım yok olan bişey var.
Dota oynamışsan daha iyi bilirsin güçü senden yüksek olan bi boss olsa dahi yanındaki 2 yada 3 kişiyle rahat dalıp kayıp vermeden alırsın ama bu elemanlar direk koşu yaptılar.
Birde Akainu=Filo Amirali Kazma değil bi zahmet izin verinde Filo'nun başında Yonkou eş değeri biri olsun.... (Hala adama Amiral diyip duruyorlar)

Not:Shanks hariç Akainu görünce Topuk yapmayacak Yonkou yoktur derim(BB'yi zaten gördük), Akainu'yuda günahım kadar sevmem. İşte yergiye karşı övgü.
Eğer bu konuda ciddiysen zaten konu bitmiş. Shichibukai ve Marine güçlerinin anca dengede tuttuğu Yonkou makamını sen çok alt seviyelerde görüyorsun nedense. Topuk yapacak tek kişi BB dir başka Yonkou topuk yapmaz Akainu'ya.

@Fire first orda batırmaya karşı üstte tutma söz konusu :)
Koskoca Filo'da yonkou dengi adam yoktur demek bana ters zaten mevkilere fazla inanmam yani düzeltirsem.
Akainu'nun en az Kaido yada Bigmam kadar güçlü, Shanks ile başa baş gitmesi lazım, Mantığım böyle diyor...

Adam olamayacağı kesin Shanks le ilgili çok tartışma döndü bu arada Akainu'nun şu an yenemeyeceği iki kişi var biri Shanks diğeri ise Luffy.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık