Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Akainu Korsan Olsaydı

Akainu korsan olsaydı, hangi seviyede olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    286
Kişiliğe göre adam yargılıyorsunuz ben ne diyim teşekkür ederim fikir alışverişi için.
Rica ederim. Usopp tüm korkak kişiliğine rağmen denizlerin cesur savaşçısı olmak istiyor. Luffy güçlü olmayı nakamalarını çok sevdiğinden Korsanlar Kralı olmayı da en üstte olmak için değil en özgür olmak için istiyor buda Luffy nin kişiliği. Roger ölüme giderken gülecek ve "ölmeyeceğim ortak" diyecek kişiliğe sahip. Animede her karakterin bir kişiliği ve bu kişiliğin etkilerini gösterirken kişilik değilde güç üzerinden yorum yaparsak Akainu tabi ki Yonkou olur hatta kasarsa KK bile olur ve tabi ki Usopp ta denizlerin cesur savaşçısı olamaz.

kişilikten bahsediyoruzda yonkouların içinde sadece shanks wb kişilikli görünenler..Big mom şeker uğruna adaları yakıp yıkan biri bunda kişilik aranır mı kendi tayfasını yiyor BByi anlatmama gerek yok serinin en kişiliksiz ve adi adamlarından.Kısaca seride kişilikle bir yere gelinmiyor bence herkes gücü kadar borusunu öttürüyor

Kişilik olayına objektif bakmak zordur.Adamın nasıl büyüdüğü,neler gördüğü ve yaşadığı,ailesinin,arkadaşlarının her biri kişiliği etkileyen şeylerdir.hani derler ya adam iyide çevresi kötü her şey olabilir,saf kötü olanlar zaten villian diye önümüze atılanlar.

Yonkou diyince aklıma Usopp gelmiyorda ondan onlarla karşılaştırıyorum Yonkou adı üstünde dört kişiden başkasından bahsedemem değil mi ? Evet logiasını sağladığı çifte dokunulmazlığı sayesinde bu adam korkulacak biri hem öz bedenine dokunmak zor logia savunması yapıyor + meyve gücünün sağladığı saçmalık derecede ki ısı ateşi bile yakıyor!! şimdi bu gücü aşan kimler var Wb adamı yaralı hali ile haşat etti Shanks zaten lafını ikilemedi bile bu adamların karşısında boyun eğen biri Yonkou mu olacak bende diyorum ki 3 aşağı 5 yukarı Shicibukai ayarında olur örnek olarakta Mihawk'ı verdim Shanks ile vs si var ama yonkou değil gücüne kuvvetine bişey dediğimiz yok o iradeye sahip değil işin biraz kurnazlığında gücü yettiğine dalıyor yetmediğine kurnazlık yapıyor bu adamdan yonkouluk beklemem. BB yi vurgulama sebebim hem yonkou hem kurnaz hemde rakibin meyve gücünü iptal etmesi + deprem + fiziksel gücüde yerinde çoğunluk (Yonkou BB) Akainu'dan kaçtı diyor bende fikrimi söyleyip eğer vs olursa BB Akainuyu yerden yere vurur dedim. Kaçma sebebi sahip olduğu gücü istediği gibi kontrol edememesi diye de ekledim
kalın yazılı olan yorumunda ciddiysen zaten tartısmaya gerek yok bosuna.

huso1

şimdi bazıları wbye dayandı filan demiş ancak wb yaşlanmış hali bu gücü eskisi kadar olmadıgını kendi söyledi akainu ile yaşı aynı olsaydı ezer atar 74 yaşındayken indirdi

Bana göre Akainunun hayatta kalmasının tek sebebi serinin daha yarısı bile bitmemişken öyle birinin harcanmaması ve serideki rolüydü. Yoksa WB bildiğin öper ki öptü.

Bence bu adamı böyle meyve yedirip yetiştiren dünya hükümeti. Ne olacağına gelince şu yaşına gelemezdi ölü olurdu:D

kalın yazılı olan yorumunda ciddiysen zaten tartısmaya gerek yok bosuna.
Evet kalın yazılı yorumumda ciddiyim. Akainu fazla abartılıyor BB de aşağı yukarı Wb kadar ezer Akainu'yu. Akainu Wb karşısında hayatta kaldı saldırılarına dayandı vs diyorsunuzda bu adama senaryo gereğide olsa çukura düşürülerek kurtarıldı. Oradan döndü dolaştı Shanks'ın önüne düştü. Yonkou kadar bileği kuvvetli madem niye orada atar yapmadı zaten savaş halindeler savaşmaması için bir sebep yoktu adalet adına savaş alanında tüm korsanları avlıyordular da Shanks ta korsan değil miydi gelmişken onuda temizleme çabasına girseydi niye yapmadı, demek ki Yonkou ayarında değil, gücü meyvesinde ve gördüğüm kadarı ile Yonkoular da bu gücü aşabilen kişiler BB de gayet tabi bu gücü aşabilme yeteneğine sahip + fiziksel güç + gura gura gücünede sahip buna dayanaraktan BB Akainuyu alır diyorum. Amiraller güç olarak birbirine yakındılar o zaman Kizaru ve Aokijide yonkou olur. Savaş alanında 3 yonkou ayarında adam var bunların birde üstleri var ve Wb onların ellerinden kendi adamını alacağını düşünerek geliyor alıyorda başarısız olması Ace in suçu, gururu yada her neyse Marineford savaşında gördüğüm şey Amiral ve Yonkou arasındaki bariz güç farkı. Hala Yonkou olur derseniz bilemem.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık