Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Akainu Korsan Olsaydı

Akainu korsan olsaydı, hangi seviyede olurdu?

• Kullanılan toplam oy
    286
BB henüz ikinci meyveye sahip değilken WB karşısına çıktı ve istediğini aldı. Şimdiki hali ile Akainu'yu alır bu adam. Ayrıca nama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum "Bu çağ benim çağım" diyerek tüm dünya önünde şovunu da namını da yaptı

BB henüz ikinci meyveye sahip değilken WB karşısına çıktı ve istediğini aldı. Şimdiki hali ile Akainu'yu alır bu adam. Ayrıca nama ihtiyacı olduğunu sanmıyorum "Bu çağ benim çağım" diyerek tüm dünya önünde şovunu da namını da yaptı
Aynı adam asagıdaki resimde oldugu üzere...tüm tayfasıylan ve de deprem meyvesiylen,akainudan ama sadece akainudan kactımı kacmadımı tek soru ?

Kaçtı. Aynı adam burada http://www.turkcraft.com/One_Piece/579/5 Garp ve Sengoku ya postasını koydu
Savaş Sengoku'nun mekanda olduğu için Sengoku orada sert girişemedi, zira Garp, Sengoku bu adamlar Roger zamanında Roger'ı köşeye sıkıştırabilmiş adamlar.(Sadece Garp sıkıştırmış ama Sengoku'nun da Garp'a denk bir gücü vardır diye düşünüyorum.) Eğer Sengoku sert dalsaydı BB'de sert dalacaktı ve Marineford suya gömülebilirdi.

Yani savaş mekanı Marineford değil de başka bir ada olsaydı Sengoku BB lerin tayfayı teklerdi mazallah.

Posta koyduda ne oldu ordaki durum farklı sengokunun üzerinde sorumluluk var BB depremi bilinçsizce kullanıyordu en ufak bir hata da marinefordu suya gömecekti sengoku bunu bildiği için tehlikeye atmadı normal koşulda o postayı koysun.
Sende söyledin demek ki BB yi durduramadı(lar).Ayrıca BB nin Akainudan kaçmasıda farklı orada korsan psikoloji ve savaşma zorunluluğu olmadığından kaçtı kısaca işine gelmedi neyse benim düşüncem Akainu Shichibukai olacak adamdır fazlasını beklemem.

Kimsenin görüşüne karışmak istemiyorum ama söylemeden geçemeyeceğim "Filo Amireli" denizcilerin en üstündeki adam bir shicibukai kadar güçlü valla helal. :)

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık