Özel muamele görmeyi pek sevmiyorum, kalsınSana özel yonkolu yorum yaptiryim Onigashima. Kaido + habire dayak yiyen adamları :d
Özel muamele görmeyi pek sevmiyorum, kalsınSana özel yonkolu yorum yaptiryim Onigashima. Kaido + habire dayak yiyen adamları :d
Wano çok güçsüz kaldı böyle zati. Akainu'nun "Dur Borsa, gitme neler dönüyor bilmiyoruz," lafını çok yanlış yerlere yoruyor insanlar. Adam orada bilinmezlikten bahsediyor. Adam bir gürlese konudaki Wano kadrosunun yarısı mefta zati.Ben de niye Wano'ya az oy çıktı diyorum. Kaido var sanıyorlarmış.
Yalnız öyle düşünen bir tek benim.Ben de niye Wano'ya az oy çıktı diyorum. Kaido var sanıyorlarmış.
Reyiz öyle düşünen tek sen olsa emin ol daha fazla oy çıkardı.Yalnız öyle düşünen bir tek benim.
He yav. Wano'ya Kaido gelmese çöp yermiş zaten. Ryuma olsa yine tamam da. Bu kadroyu Luffy bile tokatlar geçer.Wano çok güçsüz kaldı böyle zati. Akainu'nun "Dur Borsa, gitme neler dönüyor bilmiyoruz," lafını çok yanlış yerlere yoruyor insanlar. Adam orada bilinmezlikten bahsediyor. Adam bir gürlese konudaki Wano kadrosunun yarısı mefta zati.
Mihowk sama'nın kesemeyeceği kaç adam var ki zaten?Mihawk ve Dragon götünü keser Sakazuki'nin. Net oğlu netttttt!
Bir kaç yıkımcı ekle dedim bu Ayiden'e ama eklemedi.Reyiz öyle düşünen tek sen olsa emin ol daha fazla oy çıkardı.
He yav. Wano'ya Kaido gelmese çöp yermiş zaten. Ryuma olsa yine tamam da. Bu kadroyu Luffy bile tokatlar geçer.
Kaido'nun üçlüsü diğer komutanlardan daha farklı görünüyor o yüzden farklı oy çıkmıştır.Reyiz öyle düşünen tek sen olsa emin ol daha fazla oy çıkardı.
Reyiz o üçlü de yok.Kaido'nun üçlüsü diğer komutanlardan daha farklı görünüyor o yüzden farklı oy çıkmıştır.
Bu ne olm kim var lan Wano'da.Reyiz o üçlü de yok.