Garp'ı nereye koydun? Merak ettim bak şimdi.Benim listede Shanks'ın bir sıra arkasında hemen.
Garp'ı nereye koydun? Merak ettim bak şimdi.Benim listede Shanks'ın bir sıra arkasında hemen.
https://comicvine.gamespot.com/profile/whitebeard/lists/strongest-one-piece-chars/68242/Garp'ı nereye koydun? Merak ettim bak şimdi.
WCI'da Smoothie yok. Perona ve babunlari faydalı olmazsa Mihawk düşer.WCI'a çok az oy kalmış. Katakuri mi durduracak, güldürmeyin beni. Cracker, Smoothie falan de destek verir puhaha. Mihawk'ı alamayacağını demek zaten komedi de baydı o konu. Wano arkı taze, bir de Akainu'nun dediğini yanlış anlayıp abartanlar var o yüzden ona da az oy çıkmış. Rayleigh ise tamamen duygusal.
Oda varsa yoksa Luffy'e yükleniyor canım, ama bu saydığımız isimlerin bir namı var, Mihawk-Dragon namı şanı itibarı olan isimler.WCI'a çok az oy kalmış. Katakuri mi durduracak, güldürmeyin beni. Cracker, Smoothie falan de destek verir puhaha. Mihawk'ı alamayacağını demek zaten komedi de baydı o konu. Wano arkı taze, bir de Akainu'nun dediğini yanlış anlayıp abartanlar var o yüzden ona da az oy çıkmış. Rayleigh ise tamamen duygusal.
Ya büyük ihtimal o kalibre çıkacaktır ama yine de kesin değil. Germa'nın başının bu seviyede çıkacağını kim düşünürdü mesela öncesinde. Oda güç konusunda bizim gibi açgözlü düşünmüyor. Biz fanlar amiral aşağısını adam yerine bile koymuyoruz. Mihawk amiral etmez diyoruz, küfür ettik muamelesi görüyoruz Dragon için de benzer bir beklenti var ama Oda'nın aklındakini bilemeyiz.
Perona ve babunlar mı? Akainu'yu bayağı zorlarlar.WCI'da Smoothie yok. Perona ve babunlari faydalı olmazsa Mihawk düşer.
Teachlerin tayfaca kaçması sebebi ile Korsan Adası da ekleyecektim de Hiluluk ile yaptığım istişare sonucu vazgeçtim
Tabi nâmı var. Dof'un da nâmı vardı mesela, yani nâm için ille amiral ayarında gücünün olması şart değil Mihawk'ın da buna bir örnek teşkil ettiğini düşünüyorum.Oda varsa yoksa Luffy'e yükleniyor canım, ama bu saydığımız isimlerin bir namı var, Mihawk-Dragon namı şanı itibarı olan isimler.
İlk 5'de yav adam. El insaf.
Magellana neredeyse amiral ayarı cekmissin.İlk 5'de yav adam. El insaf.
Perona ve babunlar mı? Akainu'yu bayağı zorlarlar.
Garp-Roger-WB bunlar zirve adamlar yav.İlk 5'de yav adam. El insaf.
Yav zaten zirvede adam. Teach bence serinin en güçlü karakteri çıkacak gözükünce ondan altına koydum bir tık. :/Garp-Roger-WB bunlar zirve adamlar yav.
Zoro'yu da biraz aşağıda gördüm ama normal sayılır daha pek bir şey görmedik.
Ace'in o kadar yukarıda olması şaşırttı.
Drake'i de Türk diye ard arda 2 defa koydun herhalde.