Magellan'a amiral ayarı çekmedim yav. Yaşlı, güçten düşmüş bir amiralle bile arasında dört sıra fark var.Magellana neredeyse amiral ayarı cekmissin.
Akainu için Magellanli Shiryu'lu hapishane hakkında ne düşünüyorsun ?
Magellan'a amiral ayarı çekmedim yav. Yaşlı, güçten düşmüş bir amiralle bile arasında dört sıra fark var.Magellana neredeyse amiral ayarı cekmissin.
Akainu için Magellanli Shiryu'lu hapishane hakkında ne düşünüyorsun ?
En güçlü adam çıkacak diyorsun da Wb'nin üstüne koymamışsın. Garp fanlığım depreşti.Yav zaten zirvede adam. Teach bence serinin en güçlü karakteri çıkacak gözükünce ondan altına koydum bir tık. :/
İşte tahmini olduğu için 4. sırada tuttum Teach'i. Bence WB-Roger'ı da geçecek.En güçlü adam çıkacak diyorsun da Wb'nin üstüne koymamışsın. Garp fanlığım depreşti.
3'ü geçmezzzMihowk sama'nın kesemeyeceği kaç adam var ki zaten?
Haklı olabilirsin ancak şunu da unutmamak gerekir, Jack yanında binlerce kişilik smile ordusuyla alamadı o Zou' yu en nihayetinde silah kullanmak zorunda kaldı. Akainu silah ve ordusu olmadan tek gelecek dendi. Belki Akainu yine alabilir ama zorlanmaması imkansız bana göre.Önümüzde Jack örneği varken Akainu'nun zorlanacağını düşünmüyorum.
Dragon'un babasını alabilir mi o belli değil daha. Oğlunu nahhhcıvanda alır.Baltigo hariç hepsini tek alır. Tabi Dragon beklediğim güçte çıkmazsa orayı da alır.