Christian Bale sanırım mayalı yada onun gibi eski amerikan yerlisi karşısında bir maya yada neyse onun tanrısı var onu kılıçla öldürüyor. Bilen var mı?
hostiles/vahşiler diye bi filmi vardı amerikan yerlileri vardı ama dediğin sahne aklımda kalmamış :SChristian Bale sanırım mayalı yada onun gibi eski amerikan yerlisi karşısında bir maya yada neyse onun tanrısı var onu kılıçla öldürüyor. Bilen var mı?
valla böyle direk aklıma gelen liam neeson var, taken/takip diye bişidiBir adamın kızı yurt dışına gidiyor, kızı kaçırıyorlar, adam da bunları eğer kızı bırakmazsanız diye tehdit ediyor. Tehdit eden kızın babası. Sonrası katliam zaten. İsmi neydi bunun?
Face to face olması lazımvalla böyle direk aklıma gelen liam neeson var, taken/takip diye bişidi
edit aslında biraz düşününce nicolas abimin bruce willis abimin çektiği filmler de vardı sanırım böyle ama hatırlayamadım isimlerini
Yok böyle değil daha eskide geçiyor. Ama teşekkürler.hostiles/vahşiler diye bi filmi vardı amerikan yerlileri vardı ama dediğin sahne aklımda kalmamış :S
Aynen bu.valla böyle direk aklıma gelen liam neeson var, taken/takip diye bişidi
edit aslında biraz düşününce nicolas abimin bruce willis abimin çektiği filmler de vardı sanırım böyle ama hatırlayamadım isimlerini
Şuna baksana.> Polisiye, gerilim, cinayet, korku, psikoloji tarzında soluk renki bir Amerikan filmi.
> Başrolde iki genç erkek var.
> Diğer başrol bir dedektif. Cinsiyetinden emin değilim. Kadın olabilir.
> Bir cinayet işleniyor ve genç ikili şüpheli konumundalar. Yakayı ele vermelerinin nedeni gençlerden birinin cinayet mahallinde ya da cesedin atıldığı yerde kusmuş olması. Kusmuktan gelen eşleşme ile gencin orada olduğu anlaşılıyor.
> Dedektif gençlerden biri ile diğerini satması için anlaşıyor.
> Gençlerin birlikte intihar etmeyi denedikleri bir sahne var.
> Cinayeti kayda almışlar ve filmin sonuna doğru kayıt ortaya çıkıyor.
> Filmi televizyonda izlemiştim, en az 15 senesi var diye tahmin ediyorum.
hmm valla eski deyince aklıma bi şu viking filmi* geldi ama orda da dükü öldürüyordu, keltoş. bi musayı oynadığı vardı en fazla tanrı falan dersek o var. alla alla :SYok böyle değil daha eskide geçiyor. Ama teşekkürler.
Kılıçla falan öldürüyor tanrıyı.
Tanrıya kızını kurban etmişler sanırım. Kısa videolarda çıktı. Başıma bela oldu.