Ona dair bir film herhaldeOdysseia değil mi ?
Ona dair bir film herhaldeOdysseia değil mi ?
Dizi gibi bir şeydi galiba o ben de hatırladım bir adada da kadınlarla olayı dönüyordu o sıra karısına talip çıkıyordu mitteki gibi.Odysseia değil mi ?
Mini dizi var.Dizi gibi bir şeydi galiba o ben de hatırladım bir adada da kadınlarla olayı dönüyordu o sıra karısına talip çıkıyordu mitteki gibi.
Adam biliyor bu işiMini dizi var.
odyssey mini series - Google'da Ara
www.google.com.tr
Buydu galiba. Bebeyken böyle bir diziye denk gelmem de enteresan cine5 tarzı icraatlar bunlar.Mini dizi var.
odyssey mini series - Google'da Ara
www.google.com.tr
Bu mu kesin? Filmleri falan da var üç beş tane.Adam biliyor bu işi
Kanal 7 ya da Samanyolu TV ikisinden birinde izledim. Böyle eski şeyleri bu iki kanaldan biri yayınlardı.Dizi gibi bir şeydi galiba o ben de hatırladım bir adada da kadınlarla olayı dönüyordu o sıra karısına talip çıkıyordu mitteki gibi.
Kanal D yada Star'dı.Kanal 7 ya da Samanyolu TV ikisinden birinde izledim. Böyle eski şeyleri bu iki kanaldan biri yayınlardı.
Arkadaşın attığı 2 bölüm zaten. Anneanne evinde izlediğimi hatırlıyorum. Hep Kanal 7 ya da Samanyolu açık olurdu ya, şaşmaz.Kanal D yada Star'dı.
Afet gibi bir hatun vardı bu dizi ne Kanal7'sinden bahsediyorsun Reis
Baya bir sahne kesmişlerdir o zamanArkadaşın attığı 2 bölüm zaten. Anneanne evinde izlediğimi hatırlıyorum. Hep Kanal 7 ya da Samanyolu açık olurdu ya, şaşmaz.
Flash Tv'de Mortal Kombat'ın dizisini yayınlıyordu misal, izledik hepsini. Tek tek hatırlıyorum.