aynen bu küçüklüğümde ne esrarengiz gelirdi şimdi çok amatör duruyor.Warriors of Virtue?
aynen bu küçüklüğümde ne esrarengiz gelirdi şimdi çok amatör duruyor.Warriors of Virtue?
Upside Down.film 2010 yılı civarında yapılmış gibiydi. televizyonda bir iki dakika izlemiştim. filmde iki simetrik dünya var. aynı gökyüzünü paylaşıyorlar. bir dünyadakine göre diğeri baş aşağı duruyor yani. bir dünyada erkek, diğer dünyada bir kadın aşık falan oluyorlar galiba. ikisi de kendi dünyalarındaki bir dağın tepesine çıkıp buluşuyorlardı. uğraşsam bulurum gibi de, bilen varsa uğraşmayayım.
evet, bu film. teşekkürler.Upside Down.
Aşağı inmeden Upside Down diyordum da başka bir şey herhâlde o 2010 değildir diyordum. Ulaaa.Upside Down.
2010 civarı yazmış, ah amaneden.Aşağı inmeden Upside Down diyordum da başka bir şey herhâlde o 2010 değildir diyordum. Ulaaa.
Civarı da değildir diyordum yaa. Onu demek istedim. O kadar olduğunu düşünmemiştim be pilav.2010 civarı yazmış, ah amaneden.
O yıllardaki Kirsten'ın kalmamış olduğu gerçeğiyle ben de yüzleşmek istemiyorumCivarı da değildir diyordum yaa. Onu demek istedim. O kadar olduğunu düşünmemiştim be pilav.
Hayatımın hiçbir noktasında üzerine düşünmediğim biri.O yıllardaki Kirsten'ın kalmamış olduğu gerçeğiyle ben de yüzleşmek istemiyorum