İçimdekileri yazmışsınDeadpool, installer, star wars bayrak taşıyanı zaten.
Sevdiklerin şunlarmı;
1.yüzüklerin efendisi
2.alacakaranlık
3.x-men
4.ölümcül deney
5.underworld
İçimdekileri yazmışsınDeadpool, installer, star wars bayrak taşıyanı zaten.
Bunlar star wars düşmanı.Star Warsdan ne istediniz la :/ Günümüz kurgu teknikleriyle değerlendiğinizden oluyor hep bunlar.
Senaryosu çöp. Dragon Ball'dan farkı yok. Öncü olma özelliği var, o kadar.Star Warsdan ne istediniz la :/ Günümüz kurgu teknikleriyle değerlendiğinizden oluyor hep bunlar.
Dövüş filmi diyenlerden bahsediyorsan, Matrix'i izleyip güzel bir dövüş filmiydi diyen insanın filmlerle ilgili görüşlerini pek ciddiye almamak gerek yani. En iyi bilim kurgu filmi diyenlerden bahsediyorsan, overrated olma sebebi onlar işte bence.İkinci ve üçüncü film zaten beğenilmiyor pek ya. Bunu insanlar sadece ilk film için diyor genelde.
Star Wars düşmanı da değil sürü psikolojisi tamamen.Bunlar star wars düşmanı.
La senin filmlerde izlediğin kısım koca evrenin en bilindik kısımları. Hatta değerlendirmen OP'u animesine göre izleyip çöpmüş demek gibi bir şey. Ayrıca adamların binlerce yıllık tarihi var evrende, adam gibi film çekerlerse OP'un Roger,WB,Garp dönemini çekmesi gibi bir şey olur.Senaryosu çöp. Dragon Ball'dan farkı yok. Öncü olma özelliği var, o kadar.
Bu gözler Yüzüklerin Efendisini görmeyeydi, hele ki Alacakaranlık'ın üstünde.İçimdekileri yazmışsın
Sevdiklerin şunlarmı;
1.yüzüklerin efendisi
2.alacakaranlık
3.x-men
4.ölümcül deney
5.underworld
İlk film, 20. yy.ın en iyi bilimkurgularından biri. Sinema derslerinde gösteriliyor self-reflexivity yönüyle.Dövüş filmi diyenlerden bahsediyorsan, Matrix'i izleyip güzel bir dövüş filmiydi diyen insanın filmlerle ilgili görüşlerini pek ciddiye almamak gerek yani. En iyi bilim kurgu filmi diyenlerden bahsediyorsan, overrated olma sebebi onlar işte bence.
Açtım, önerilen sıraya göre ilk filmini izledim. Hayatımda o kadar sıkıldığımı hatırlamıyorum. İkinci önerilen filmi açtım, bunda da sıkıntıdan filmin sonunu getiremedim. Yarıda kapattım. Ve çoğu kişinin bu filme overrated dediğini henüz senden öğrendim. Sürü psikolojisi ile alakalı bir şey değil bu. İnsanların önüne kedi koyarsan bu bir kedi derler. Olay bu.Star Wars düşmanı da değil sürü psikolojisi tamamen.
En iyi bilim kurgu filmlerinden birine tamamım zaten. İnkar etmiyorum da. Ama şu kitle var: "Matrix tartışılmaz gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmidir. Eğer bana katılmıyorsan filmi anlamadın demektir. Git tekrar izle." Bu tip kişilere çok denk geldim. O yüzden abartılmış diyorum.İlk film, 20. yy.ın en iyi bilimkurgularından biri. Sinema derslerinde gösteriliyor self-reflexivity yönüyle.