Six feet under. Az da izlemedim 20-25 bölüm falan izledim sanırım. Dizi full kadın erkek ilişkisi nerdeyse, çok baydı beni.. İzleyenler ölümü çok güzel anlatıyor mutlaka izle falan dese de dizinin yüzde 80 ikadın erkek ilişkisi türk dizisi gibi.
Six feet under. Az da izlemedim 20-25 bölüm falan izledim sanırım. Dizi full kadın erkek ilişkisi nerdeyse, çok baydı beni.. İzleyenler ölümü çok güzel anlatıyor mutlaka izle falan dese de dizinin yüzde 80 ikadın erkek ilişkisi türk dizisi gibi.
İlki güzel film zaten. Ama millet (En azından benim etrafımdakiler) gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmi diye niteliyor. Bu bence fazla abartı. İkinci ve üçüncü filmini ise pek beğenmedim.Matrix serisinin neyinin abartıldığını düşündün felsefi anlamda çağının en iyilerinden bence tam tersi millet dövüş filmi sanıyor yeriyor
İkinci ve üçüncü film zaten beğenilmiyor pek ya. Bunu insanlar sadece ilk film için diyor genelde.İlki güzel film zaten. Ama millet (En azından benim etrafımdakiler) gelmiş geçmiş en iyi bilim kurgu filmi diye niteliyor. Bu bence fazla abartı. İkinci ve üçüncü filmini ise pek beğenmedim.
Breaking Bad den ne istedin.Abartılmak değil de; en saçma fan kitlesine sahip serileri yazacağım.
Film-)
1-) Star Wars
2-) Fight Club
3-) Back To The Future
2 ve 3 değişebilir.
Dizi-)
1-) Breaking Bad
2-) Şu İspanyol Dizisi
3-) Game of Thrones(Hiç ne alaka demeyin. Bölüm çıkınca bir hafta boyunca her türlü sosyal medyada her türlü leş muhabbet yapılıyor bölümle ilgili.)
Star Warsdan ne istediniz la :/ Günümüz kurgu teknikleriyle değerlendiğinizden oluyor hep bunlar.Deadpool, installer, star wars bayrak taşıyanı zaten.